reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

o to ja jak pscółka. Dostałam próbki Nivea i to w kilku miejscach więc nawet nie kupuję nic na start. Zobaczę jak Nivea się sprawdza.

A w razie czego mam próbki Zajki :-D

reklama
aaa poszłam sprawdzić :-) Mam sam Płyn do kąpieli, ale on też od 1 miesiąca życia. A na butelce nic nie jest napisane.

U mnie w Instytucie tez maja Nivea ale chyba plyn i oliwki nie pamietam...Nivea jest promowany przez Instytut:)dlatego tyle az tego maja chusteczki nawilzajace tez;)wiec Oliatum zostawie w domku:-)ja wole maluszka kapac w Oilatum bo mamy wode ze studni:/

Phel woda ze studni jest niejednokrotnie lepsza niż z wodociągu. U mnie jest tak twarda woda, że szok

reklama
muro - tak de facto każde, które nie uczulą maluszka będą dobre, problem polega na tym, że to dopiero wychodzi w użytkowaniu:dry: ja zdecydowałam się na kosmetyki jednej firmy, jak uczulą to zmienię oba (bo mam jeden do kąpieli, a jeden balsam po)

Do góry