Pchełka słodkie ubranka a kapciuchy obłędne:-)
No właśnie- kiedy robicie wielkie pranie??? Bo ja nie wiem czy w styczniu to nie za wcześnie???
I w czym pierzecie- proszek( lovela?/inny?) czy płatki mydlane? A może płyn jakiś? CO jest teraz na topie że się tak wyrażę?
3 lata temu była lovela, a ja prąłam w płatkach bo niby najlepiej na początku bo nie uczulają w ogóle (tylko, że mimo iż je w gorącej wodzie rozpuszczałam to i tak zepsuły mi pralkę)
Planuję pod koniec stycznia, jak już powyciągam i skompletuję wszystkie rzeczy. Poprzednio podpasowała mi lovella i przy niej zostanę.
Ja popiore na koniec stycznia a jak bede miala czas to powtorze przed samym porodem, zobaczymy jak to bedzie))
U mnie nie moglam nic znalezc do prania dla niemowlat, nie mam pojecia co tutaj uzywaja, ponoc zwyklego proszku
Maz zamowil jakies orzechy piorace, ponoc jest to polecane, ja nie mam pojecia co to za orzechy...
A wlasnie dziewczyny, od kiedy uzywalyscie smoczka? I jakiego?
O orzechach słyszałam, nawet chciałam kupić, ale znajomi mnie odwiedli.
Mój Mały nie chciał smoczka, z czego się cieszyłam, ale bywały i takie momenty, że żałowałam
Mi bardziej odpowiadały rozpinane w kroku. Wygodniej mi się je obsługiwało ;-)myślałam prać koło lutego, na spokojnie jak przygotuje szafe bo póki co i tak nie mam gdzie trzymac...
ale powoli przygotowuję się do zakupów i tak się zastanawiam... body z długim rękawem - kupujecie rozpinane na całej długości czy tylko w kroku? wydaje się, że łatwiej by było ubierać takie rozpinane na całości... co o tym sądzicie?