reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
onka83 zastanawiam sie nad tym własnie albo takim do pieluchy przypinanym i sama nie wiem ten co ty masz daje sie pod materac? on jakies wibracje w razie alarmu? te do pieluchy to taki plus ze na spacer w wozku mozna w jakims bujaczku tylko nie wiem czy to dizecku nie przeszkadza, uwiera. ten twój mozna w wózek włozyc? on jest do gniazdka na prąd?

pchla_szachrajka fajne zakupy

zozzolka ten ktory ja mam jest typowo stacjonarny. Montujesz w lozeczku pod materacem, plytki do stacji kablem podlaczasz, stacje do pradu. Dodatkowo stacja ma tez mozliwosc dzialania na baterie, ale to raczej jest jako przypadek kiedy prad w domu wylacza. Jakos nie wyobrazam sobie montowania tego do wozka. Z drugiej strony ja nigdy nie widzialam takiej potrzeby, bo na spacerze to w sumie dziecko caly czas pod kontrola jest. Ja uzywalam monitora tylko jak zostawialam Natke sama w pokoju jak spala oraz w nocy. Alarm to takie pikanie jest, nie ma zadnych wibracji. Jak masz wlaczona sluchawke od niani to pika i baza i sluchawka. Dodatkowo przy stacji jest swiatelko ktorym mozna sobie w nocy poswiecic.

Pchełko, ale cudne :-) ja zaczynam dziś szperać po necie, dostałam od Mamy troszkę kaski, więc wykorzystam ją na ostatnie wyprawkowe zakupy (chodzi o ciuszki) bo kosmetyki dopiero w lutym :tak:

Witam moge do was dołączyć?
Może mi doradzicie czy lepiej kupić wózek 3 w 1 czy 2 w1
Może któraś z was moze orientuje sie czy dobry jest wózek Atlantic bo mi się od jakiegoś czasu podoba.

dzień dobry
pchełko - zakupy boskie... ja własnie robie przegląd tego co dostałam wraz z listą rzeczy które powinnam mieć... aby dokupić czego brak :)
i tak się właśnie zastanawiam - jaka jest różnica pomiędzy pajacem a śpiochem... wyglądają tak samo... :eek:
jakoś brak mi abstrakcyjnego myślenia aby sobie wyobrazić jak to dziecko takie maleńkie się ubiera... bo do takiego body to co się ubiera na nóżki? chyba zaraz zwariuje...

a propo's wyprzedaży - zajrzyjcie na stronę smyka - śliczne rzeczy i też w przecenie... a dostawa do empiku gratis do domu też powyżej zdaje sie 120 zł...

reklama
anila, pajac to coś zupełnie innego od śpioszka :-) to są śpioszki spiochy-dla-niemowlaka.jpg a to pajace 7828_1.jpg do bodziaka, możesz ubrać właśnie śpioszki wygodniejsze od spodenek, które mają gumkę w pasie, a i na cieplejsze dni lepsze od pajaców, które mają długi rękaw...jak cieplej to tylko bodziak wystarczy :tak:

vivienne, najlepiej 3 w 1 wychodzi taniej :tak: a jeśli chodzi o firmę, nie powiem nic, bo nie znam, nie słyszałam żadnych opinii

Do góry