reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

ja wlasnie chcialam miec taki wozeczek, ale misiek stwierdzil ze lepszy bedzie ze skretnymi przednimi kolami.... i chyba ma racje :-) szukam uzywanego w dobrym stanie :-) tylko ze ja chce miec 3 w 1....

Jak używany to może po renowacji? Jest taka stronka nextway.pl gdzie można kupić używki ale po przeglądzie u producenta. Widziałam naprawdę fajne modele X-landerów za połowę ceny. Także możesz sobie zobaczyć bo fajna sprawa myślę.

reklama
myszka_1405; emmy sa tez na podwoziu duo s- maja super duze, skretne przenie kola. To byl moj typ poki nie zarazilam sie teutonia ;-)
spacerowka.pnggondolka.png

myszka_1405; zdjecia wrzucilam teutonii (spacerowke i gondolke) jaka wypatrzylam z kolekcji z 2013 - jeszcze ta kolorystyka dostepna nie jest, wzielam ja z niemieckiej strony.
A cały wozeczek to chyba wezme teutonia mistral S (typ stelaza) bo to model miejsko-terenowy na skretnych koleczkach. W teutoni osobno wybiera sie stelaz i osobno do niego nadwozie np typ gondolki(kolory tez).

Iśku gratuluje zakupu. Na bank będziesz zadowolona z emmy! Moja chrzestna ma taki i była zadowolona, gdybym nie mieszkała na 2 piętrze bez windy pewnie bym od niej odkupiła bo mi się bardzo podoba jako ten 1 wózek ;-)

Pchla_Szachrajka; ja mam wybrane kolorki z 2013 takie jak wkleilam, tylko nad gondolka fioletowawo-liliowa zamiast szarej sie zastanawiam. Chetnie bym wybrala taka z 2012 tez niebieska (4430) z jakimis dodatkami ale boje sie juz teraz kupowac i czekam tak jeszcze z 1,5 mies a wtedy takich fajnych cen juz pewnie nie bedzie :-(

Iśku kupiłam Quinny Speedi z fotelikiem Maxi-cosi w kolorze brąz-kamelon (inaczej tego nie da się określić). Mieszkam w bloku więc zależało mi na szybkim składaniu i małej wadze, ale przy pompowanych kołach.

iśku to jak nie widziałaś to wklejam http://allegro.pl/quinny-speedi-sx-2011-gondola-fotelik-3w1-promocja-i2834764258.html

ja oprócz tego co jest na aukcji dostałam śpiworki do spacerówki i fotelika, wszystkie moskitiery, 2 nieużywane kocyki, nowy ręcznik za 670zł (za wszystko)

reklama
Hej dziewczynki. Powiedzcie mi co kupujecie dla maluszków (chodzi o rzeczy z apteki i wgl.) co jest potrzebne, bo mieszkam w UK i muszę poprosić teściów żeby mi kupili i wysłali, ale z bardzo się nie orientuję. ;p

Do góry