reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
Nef wielorazowa podpaska :-D:-D a pomyśleć, że kiedyś nie było innej
!!!!!!!!!!!!!
myszka Chcesz,żeby Wiki szła do szkoły w wieku 6 lat? ;-)
nie chce ale juz jest obowiazek dla dzieci urodzonych w 2008, ja juz nie mam wyboru jaki mieli rodzice do tej pory....
zreszta moja pojdzie do szkoly w wieku 5 lat (nawet nie calych bo do szkoly we wrzesniu a 5 skonczy w grudniu)
juz dostalysmy pismo z podstawowki, ze nabor jest 03.01.2013 roku i zapraszaja z dowodem osobistym albo z oswiadczeniem ze dziecko bedzie chodzilo do innej placowki....
my stwierdzilismy ze mala pojdzie do "0" w podstawowce bo przed nauka zapozna sie ze szkola, salami i wogole, a po II pojdzie do 1 klasy z dziecmi z grupy, bo jak z przedszkola by szla od razu do 1 klasy to obce dzieci by byly - do zwartej grupy by szla jako "nowa' wiec wole tak.... :-)

Isku; gratuluje! to podobno swietny wozek a dla niemowlaka wrecz ideal :-) cena fantastyczna bo uzywki za 2tys tez chodza ale lepsz emma nawet za tyle niz inny nowy.super!

reklama
ja wlasnie chcialam miec taki wozeczek, ale misiek stwierdzil ze lepszy bedzie ze skretnymi przednimi kolami.... i chyba ma racje :-) szukam uzywanego w dobrym stanie :-) tylko ze ja chce miec 3 w 1....

Do góry