Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Ale poruszajacy temat pieluch Ja z przyjemnoscia sprobuje tetrowych, uwazam ze to zdrowsze, a wcale nie tansze..Jesli mi wyjdzie to super, jesli nie-nie bede panikowac Warto jednak probowac i sprawdzic co lubi tak naprawde dziecko..Kazdy ma przeciez inne potrzeby-a ze jestem ze wszystkim ambitna i dokladna i cierpliwa-to czemu nie sprobowac?
Odnosnie czasu-mam kolezanke co wlasnie ma 3 dziecko- i uzywa tetrowych-wiec to raczej kwestia dobrej organizacji niz braku czasu..
W kazdym razie-zobaczymy jak to pojdzie Tyle metod i sposobow-wazne by wybrac to co najlepsze dla nas i Maluchow
Mi sie srednio podobaja...jakos nie zakladalabym niczego welnianego dziecku..ja sama nienawidze wszelkich welenek, angorek, wszystko mnie drapie..Mysle, ze raczej ja sama zdecyduje sie na delikatna bawelenke..Ale widzialam te czapusie i prezentuja sie ladnie
Odnosnie czasu-mam kolezanke co wlasnie ma 3 dziecko- i uzywa tetrowych-wiec to raczej kwestia dobrej organizacji niz braku czasu..
W kazdym razie-zobaczymy jak to pojdzie Tyle metod i sposobow-wazne by wybrac to co najlepsze dla nas i Maluchow
Ja szukam teraz czapeczki dla mojego maleństwa i jestem zachwycona czapeczkami robionymi na szydełku Szara czapeczka z KWIATEM- NOWORODEK sesja foto DANMARI coś w tym stylu
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://gokoro.blox.pl/resource/hania1_sm_w.jpg
Czapeczka króliczek 38-40szary na Bazarek.pl
co myślicie o nich?
Mi sie srednio podobaja...jakos nie zakladalabym niczego welnianego dziecku..ja sama nienawidze wszelkich welenek, angorek, wszystko mnie drapie..Mysle, ze raczej ja sama zdecyduje sie na delikatna bawelenke..Ale widzialam te czapusie i prezentuja sie ladnie