reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

Zrobiłam na lezaco pompony dla dziewczyn zawiesze im na lozeczkami. Przyszedł też kocyk i poduszka z Minky. Niby kocykow mam dużo ale takie malutkie są te minky ze nie mogłam sobie odmowic. Chwalę się.

Załączniki

• 1439217366371.jpg
    1439217366371.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Na zywo duzo lepiej wyglada. Ten rozowy jest piekny. Eh a taka byłam przeciwko kupowania różowych rzeczy.....

Załączniki

• 1439217498594.jpg
    1439217498594.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 69
Dżejka super zakupy. Ja mam kołderkę minky dla mojego starszaka i bardzo ją lubi. Ja za to wczoraj się skusiłam na pieluszkę muślinową i jest taka milutka:) Do tego ostatnie zakupy dla małej tzn pampersy, płyn do kąpieli i poduszka klin. Do kupienia został mi tylko krem do buźki i sól fizjologiczna i to byłby koniec wyprawki.

Dzejka super pompony :) też będę wieszac w pokoiku, ale ja w odcieniach niebieskiego i szarości ;)

Dziewczyny a może ktoras z Was może polecić jakąś karuzele do lozeczka która ma w sobie takie melodię jak odgłosy natury, strumyk, szum, czy coś w ten desen ;) wiecie o co chodzi :)

reklama
Do góry