reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

Dziewczyny u mnie karuzela też słabo się sprawdziła u starszaka. Za to żółw, o którym pisałyście to bardzo, ale dopiero u 3 latka gdy się bał zasypiać bez światła. I dźwięk z tego żółwia jest dosyć głośny.

reklama
Moje dziecko też najlepiej szum suszarki preferowało, generalnie mialam nagrane w telefonie i mu puszczałam :-)
Dzisiaj zakupiłam elektrody do urządzenia tens, ma to niby łagodzić odczuwanie skurczow ale zobaczymy

Mnie cena żółwia ze smyka powala. na allegro są po 30 zł i wydaje mi się że mogą być równie dobre. Mam dla starszej córki takiego z allegro już od dwóch lat i jesteśmy zadowoleni. Melodyjki są dość głośne ale gwiazdki to rewelacja.

Z tego co wyczytalam w necie to można regulować głośność. Kaha a Ty juz tego żółwia masz? Interesuje mnie jeszcze czy ona może dawać tylko samo światło , jako lampka czy działa od razu z tymi illuminacjami? Może wiesz? :)

Wiola w żółwiu można osobno włączać światło i osobno dźwięki. Ja mam tą wersję z allegro za 30 zł i tam niestety nie ma regulacji głośności. Ale z plusów to po godzinie sam się wyłącza.

reklama
Do góry