reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

Dziewczyny u mnie karuzela też słabo się sprawdziła u starszaka. Za to żółw, o którym pisałyście to bardzo, ale dopiero u 3 latka gdy się bał zasypiać bez światła. I dźwięk z tego żółwia jest dosyć głośny.

reklama
Moje dziecko też najlepiej szum suszarki preferowało, generalnie mialam nagrane w telefonie i mu puszczałam :-)
Dzisiaj zakupiłam elektrody do urządzenia tens, ma to niby łagodzić odczuwanie skurczow ale zobaczymy

Mnie cena żółwia ze smyka powala. na allegro są po 30 zł i wydaje mi się że mogą być równie dobre. Mam dla starszej córki takiego z allegro już od dwóch lat i jesteśmy zadowoleni. Melodyjki są dość głośne ale gwiazdki to rewelacja.

Z tego co wyczytalam w necie to można regulować głośność. Kaha a Ty juz tego żółwia masz? Interesuje mnie jeszcze czy ona może dawać tylko samo światło , jako lampka czy działa od razu z tymi illuminacjami? Może wiesz? :)

Wiola w żółwiu można osobno włączać światło i osobno dźwięki. Ja mam tą wersję z allegro za 30 zł i tam niestety nie ma regulacji głośności. Ale z plusów to po godzinie sam się wyłącza.

reklama
Do góry