matosia
Fanka BB :)
ananka ja mam jeden płyn do kąpieli nivea. Przy córce tylko z niego korzystałam. Mi brakuje tutaj gazików do czyszczenia buzi malucha, w ogóle nie korzystałam z żadnych kremów na początku, oprócz takiego do buźki, na pupę linomag a w razie zaczerwienienia sudocrem - nigdy nie mieliśmy żadnych problemów. W ogóle wyeliminowałam wszystko do karmienia - butelki, sterylizatory itp. Smoczek mamy, ale tak jak autorka pisała nie wiadomo czy się sprawdzi. Pieluchy flanelowe uważam za kompletnie źle wydane pieniądze. Nie lubiłam ich wolałam tetrę położyć w przychodni niż tą nierzyjemną flanelę. Dla mamy obowiązkowo purelan na brodawki. Brakuje mi też płatków kosmetycznych dużych - na początku korzystaliśmy tylko z nich i ciepłej przegotowanej wody- chusteczki tak do 3 m-ca były tylko na wyjścia.
W ogóle ja to mega przerzedziłam tą wyprawkę i mamy chyba połowę tego co tutaj ale jestem zdania, że lepiej dokupić niż później wywalać
W ogóle ja to mega przerzedziłam tą wyprawkę i mamy chyba połowę tego co tutaj ale jestem zdania, że lepiej dokupić niż później wywalać