reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla małego LWA :)

Ja miałam dwa komplety pościeli z mother care.
Nie cierpię ubierać pościeli, więc ta jest idealna dla mnie, bo to taka której się nie ubiera tylko pierze w całości. Polecam, wytrzymała dwóch chłopaków (Kajtek do dzisiaj z niej korzysta) wytrzyma i trzeciego:-D ale chyba dokupię jeszcze jeden komplet, coś w końcu muszę kupić:-D

reklama
Hej Mamuśki. :)
Nie wiem, czy to pytanie już było, jeżeli tak to przepraszam.
Czy któraś z Was korzysta z "detektora tętna płodu"? Zastanawiam się właśnie nad kupnem. W sumie fajnie by było posłuchać bicia serca malucha na kanapie we własnym domu zamiast czekać na kolejną wizytę u ginekologa.

Hej Mamuśki. :)
Nie wiem, czy to pytanie już było, jeżeli tak to przepraszam.
Czy któraś z Was korzysta z "detektora tętna płodu"? Zastanawiam się właśnie nad kupnem. W sumie fajnie by było posłuchać bicia serca malucha na kanapie we własnym domu zamiast czekać na kolejną wizytę u ginekologa.

ja mam i bardzo sobie chwalę, choć teraz używam go mniej, bo czuję ruchy, ale wcześniej bardzo mnie uspokajało słuchanie serducha :) aaa a teraz fajnie słychać kopniaki, aż uszy bolą :-)

Ja mam pytanie z innej beczki, w co ubrane będą wasze dzieciaczki w chwili wyjścia że szpitala? Myslalyscie juz o tym??

Miciurka - zależy od pogody ;-) Jak się rodzi zimą, to wyjścia nie ma i trzeba w kombinezon, ale w sierpniu może być różnie. Jak będzie upał, to rampers. Jak będzie ciepło, to bodziak i śpiachy/pajacyk. A jak już zacznie być jesiennie to coś grubszego.

Ostatnia edycja:
Ja mam pytanie z innej beczki, w co ubrane będą wasze dzieciaczki w chwili wyjścia że szpitala? Myslalyscie juz o tym??

jak synka rodziłam w lipcu, były potworne upały, na wyjście jednak padał deszcz-ubrałam go w body z krótkim rękawem, cieniutkie spodenki i bluzę, skarpety i czapeczka bawełniana do tego.. jeśli w sierpniu będą upały, to dzidzolina wyjdzie w bodziaku i skarpetach, ew. kocykiem nakryję lub pieluszką

Też się nad tym ostatnio zastanawiałam, ale najprawdopodobniej jeśli będzie bardzo gorąco to tylko bodziak, a jak chłodniej to pewnie na to pajacyk, cienka czapeczka, ewentualnie coś do przykrycia. Jaśka urodziłam w październiku ale jak wychodziliśmy ze szpitala było ponad 20 stopni i miał na sobie body, pajaca i bawełnianą czapkę ;-)

reklama
Hej dziewczyny. Sorry , ze wam tu śmiecę ale nie macie wątku z linkami. Jestem Lipcówką 2011 a teraz czerwcówką 2013 i , ze tym razem będzie chłopiec sprzedaję ubranka i karuzelę po mojej córce.
Karuzela taka jak ta, cena do uzgodnienia, stan idealny TINY LOVE Karuzela # MAŁA KSIĘŻNICZKA z Pilotem (3086187749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a to link do aukcji z ubrankami, info i dogadanki na pw.
Mega Paka dziewczynka 0-3-6 m-cy wiosna/lato 80szt (3159006422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozdrawiam i zdrowych dzieciaczków i łatwych porodów zyczę:-)

Do góry