reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
Kupiłam na allegro całą siatę używanych ciuszków w całkiem dobrym stanie, tylko mam mały problem - mają taki dziwny zapach. Pewnie komuś tak pachniało w szafie, ale mi ten zapach się totalnie nie podoba. Wyprałam je wczoraj, wprawdzie tylko na 40 stopni, ale długo, sporo płukań, a zapach i tak pozostał. Boję się je prać na więcej, bo na metkach pisze, że 40, a w większości są one kolorowe. Czy macie może jakiś sposób, jak się tego pozbyć? :sorry2:

Panna Migotka, a może warto je przewietrzyć kilka dni rozwieszone np. na balkonie? Potem wyprać w jakimś "zapaszystym" proszku dla dorosłych i ponownie w proszku dla dzieci? Oby zapach zniknął...!

Panna Migotka, a może warto je przewietrzyć kilka dni rozwieszone np. na balkonie? Potem wyprać w jakimś "zapaszystym" proszku dla dorosłych i ponownie w proszku dla dzieci? Oby zapach zniknął...!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:popieram,powinno pomoc.Napewno kilka dni by sie przydalo przewietrzc:-)

dziewczyny macie jakieś linki z wanienkami?dokładnie ja poszukuje wanienki ze stojakiem mam małe mieszkanie i nie bede jej rozkładać w pokoiku tylko kapać bede w łazience dlatego takiej poszukuje pomożecie coś znaleźć?:sorry2:

Polu, ja mam taką zwykłą wanienkę (z takich większych) na stojaku metalowym (taki "krzyżak") i spokojnie mogę polecić takie rozwiązanie.

Zastanawiałam się nad wannienką nakładaną na wannę... fajne rozwiązanie, szczególnie ze względu na wypuszczanie wody bezpośrednio do wanny bez konieczności dźwigania wanienki... ale czy wtedy jak się kąpie malucha i jednak trzeba się schylić i pozostać w takiej pozycji przez jakiś czas, to czy nie będą bolały plecy? Może któraś mama miała już taką wanienkę?

polu a skad wiesz ,że sa nie stabilne???Ja poszukuje stabilnej i niedrogiej :tak::-D.
Myśl ,że najpierw porównam ceny i wyglad w sklepie a potem ewentualnie kupie w intrnecie bo pewnie taniej bedzie lub promocje.

reklama
polu a skad wiesz ,że sa nie stabilne???Ja poszukuje stabilnej i niedrogiej :tak::-D.
Myśl ,że najpierw porównam ceny i wyglad w sklepie a potem ewentualnie kupie w intrnecie bo pewnie taniej bedzie lub promocje.

Po prostu ogladałam zdjęcia na allego i jedną oglądałam w sklepie, ale moi znajomi mają taką i jest porządnie zrobiona. Dlatego pisałam, że chciałabym taką stabilną.

U mnie niestety nakładana na wanne nie wchodzi w grę, bo mam dużą narożną wanne, która jest wielkim niewypałem (oprócz tego, że ładnie wyglada)

Do góry