reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Hej Mamusie :)
Mi się udało dzisiaj kupic śliczne łóżeczko, materac kokosowo-gryczany i przewijak. Jak narazie nie jest źle bo zostało do kupienia tylko pare pierdółek :):)

Pozdrowionka cieplutkie bo za oknem zimmmmno bardzo :)

reklama
Moja teściowa się rozkręca, podrzuciła mi dzisiaj "nie mogłam się oprzeć" 3 kaftaniki i pajacyka. Bomba!

A JA BYŁAM NA ZAKUPACH!!!!!!!
-rożek w misie
-butelka 125 ml
-gruszka do noska
-alantan do pupci
-myjka
-husteczki pielegnacyjne
-sól fizjolog; gaza; rumianek
I dla siebie majtki jednorazowe :) I zostawiłam 60 zł. FAJNIE BYŁO!!!!!!

My narazie kupilismy kilka ciuszkow,gabke do kopieli i dla mnie biustonosze do karmienia.
Ale byla frajda nawet moj mezus mial radoche z tych wszystkich ciuszkow i wogole byl kochany,chociaz nie powiem zeby nie zmeczony,po zakupach padl.Niestety nie kupilismy wszystkiego czego chcielismy gdyz mieli otworzyc duzy sklep ale sie nie wyrobili,wiec za tydzien ponowna wycieczka,chcemy poczekac zeby miec wiekszy wybor zeby wybrac to co najwazniejsze i najladniejsze.
Troszke ciezko jest kupowac gdy sie nie zna plci malenstwa,ale jakos sobie poradzimy,reszte dokupimy po narodzinach.

reklama
Do góry