reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

Aga sto dziekuje za informacje:) popytam gina na usg o wszystko ale na zdjeciu duzego mam bobaska hihi ciagle sie smieje ze bedzie taki grubiutki jak jego tatus w dziecinstwie.W sumie tesciowa mowi mi znow ze bedziemy mieli kruszynke bo ja jestem drobna no i tatus dzidziusia teraz tez:)hehe teraz to napewno chudszy ode mnie :laugh:
Aga sto ale ty masz kolekcje juz ubranek woow ja mam tylko ta koszulke skarpeteczki dwie pary i buteleczke ja dawno bym juz nakupowala wiele tylko moj facet ciagle karze mi sie wstrzymywac z kupowaniem ciuszkow bo mowi ze przed porodem mozemy kilka kupic a pozniej jak bedzie juz wiadmomo na 100% jaka plec to dokupimy wiecej ale ja sie nie moge oprzec!to wszystko jest takie kochane.Na 80% mamy miec synka no ale ostatnio czytalam ze pewna kobieta miala miec dziewczynke a tu urodzil sie synus hihi troszke byla zdziwiona...no nie dziwie sie jej.Powiem wam ze ja na USG pisiorka nie widzialam jedyne co to jajka ale to tez mozna pomylic z cipka :) chyba poczekam do nastepnego USG ale to dopiero za wiecej niz miesiac.W sumie w Anglii (tam teraz mieszkam)maja lepsze sprzety niz w Polsce bo sama to zobaczylam mam takie zdjecie z USG ze widac rysy mojej kruszynki nawet jej jedzonko w brzuszku mi pokazali:) wiec ciagle zastanawiam sie jaka plec mimo ze pani powiedziala chlopczyk prawdopodobnie.
Sylwia mam nadzieje ze bedzie dobra ta bluzeczka hihi:)
POZDRAWIAM MAMUSKI I MALENSTWA!

reklama
Aga masz superancką kolekcję!!!!!
Kupilam dzisiaj 2 kaftaniki i 2 czapeczki bawełniane :)
Co do kombinezonka to nie będę wymieniać, najwyżej... przymierzylam ciuszki rozmiar 56 i 62 do kombinezonku i tylko trochę rękawki i nogawki za długie. A w styczniu pewnie i tak nie wyjdę na dwór, bo nie będzie jeszcze wózka. Więc dzidzia trochę podrośnie. Trudno :)

Izabelka, napewo tak będzie, że mała urosnie zanim ją zapakujesz do kombiezonu.
Aga, ciuszki śliczne.
Maggusia, nie słuchaj tatusia, kupuj, mówię Ci, to jedna z większych przyjemności

SylwiaZ wlasnie wiem ale on ma sposob na mnie wyprowadza mnie ze sklepu albo sam wychodzi haha ostatnio kwiczalam az w sklepie nad slicznymi niebieskimi butkami a tatus dzidzi nie kupil bo powiedzial ze nie wiadomo w 100% czy to chlopczyk czy dziewczynka:)

ja tez w zasadzie mam 2-3 rzeczy na 68. tak mi sie podobaly, ze nie moglam sie oprzec kupic juz na "zas". przeciez zawsze lepiej wieksze niz mniejsze, no nie! ;D dlatego tyle kurteczek, bo jedne na zime, jedne na wiosne a jedna na pozniej/68.
tak tez ze spodenkami. jedne na zime, drugie na wiosne a jeszcze jakies 1 czy 2 pary na pozniej ;)
wlasnie znowu cos kupilam. nie moglam sie powstrzymac, bo mi adwokat popsul humor zbyt malym odszkodowaniem za zwolnienie z pracy  :mad: od razu kupilam waciuszki ;)
index.php

to juz ostatnie spodnie na te zime. pasujace do niebieskiej zimowej kurteczki :laugh:
troche ochlonelam po zakupach....

aga sto ciuszki rewelka!!
maggusia nie daj się wyciagac ze sklepu, troche przyjemności tez musimy miec poza tym ciuszki mozesz zawsze kupić w neutralnym kolorze :)Kurcze, Ci faceci sa tacy mądrzy ale jak będą musieli kupic wszystko na raz to przeciez nie sposób wydac tyle kaski no nie??
Izabelka przeciez pod kombinezon jeszcze inne ciuszki ubierasz,więc wiekszy chyba lepszy,żeby dzidzi nie zapakować jak sardynkę w puszke ;)

Dziewczyny wczoraj przyszedl tygrysek jest jeszcze bardzej boski niz na zdjeciach:))

a dzis mama robila pozadek z zabawkami od taty i mamy:) kazdy mial swoja kolekcje pluszaki plus samochodziki i tego jest sporo! ogromy kartonik i juz nie ma miejsca:) https://progryf.szn.pl/gallery/album138/P1010013

a jeszcze kupilismy kombinezonik
https://progryf.szn.pl/gallery/album138/P1010016
https://progryf.szn.pl/gallery/album138/P1010015
o tutaj:)

teraz zaczynam poluwac na jakis fajne pautki z grzechotka:)

Pozdrawiam
Aniolekk

ps ja tez nie wiem jaka duza jest dzidzia dowiem sie moze 24 a narazie mam ubranka na 62 i 68
wstrzymuje sie z kaftanikami i mniejszymi zrezcami bo nie wiem narawde jaki bedze malec
tata urodzil sie jako wczesniak niecale 2kg a ja 3500kg:) no i jak zadnac?;)

reklama
Gratuluję udanych zakupów dziewczynki! Śliczne te wasze nowe nabytki.

Ja na następne zakupy wybiorę się w grudniu dopiero.

Do góry