reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

śliczne zakupy! ja też mam coś nowego. jeansowe ubranko jako trofeum z ostatniego weekendu!
Image-5962695A4FA211DA.jpg

Image-5967D87A4FA211DA.jpg

Image-596BE4924FA211DA.jpg

reklama
Dziewczynki, ciuszki śliczności. Padiqq, gdzie kupiłaś te kaftaniki wiązane z boczku? Ja szukałam, ale nici z tego, są tylko na napki

Dziewczyny ciuszki super dzis do mnie dzwonila moja psiapsiola prowadz sklep z meska odzieza i czesto sa na gieldzie ponoc tam sa sliczne ubranka dla dzieci w niskich cenach ma mi cos zakupic zobaczymy nie moge sie doczekac :laugh:

Sylwia!
Kaftanik i koszulki wiązane kupiłam w sklepie DINO w Łodzi - podaje adres stronki w internecie www.dino.sklep.pl.
Ceny są tam bardzo przystępne , za koszulki , kaftaniki , śpioszki i czapunię prezentowane na zdjęciach zapłaciłam poniżej 50 zł.

Aga sto!
Fajniutkie dżinsy. :laugh:

Aniołku!
Pościel śliczna , Igorek napewno będzie miał w niej same piękne sny. :laugh:

padiqq siuuuuper ta stronka !!!!!
Dziewczyny powiedzcie mi jaki rozmiar czapki się kupuje na poczatek !!??!!??!!??

juhuuuu. oto moj nowy nabytek na eBay. nowiutki kombinezonik z pluszu i bawelny. 10 euro razem z przesylka!
warto czasem cos wysiedziec na tych aukcjach ;)
klitzeklein.GIF

939738.jpg

czapeczke mozna dokupic do kompletu, ale ja poczatuje na nia na eBay...

reklama
Do góry