reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
Dzioobku zazdroszce talentu Twoja mata jest poprostu przesliczna.
Pediq gratuluje zakupow :)
Aga_sto kurteczki bombowe.
Ja ostatnio sie zaniedbalam w zakupach czaekam na wyrownanie z Zusu a potem szalenstwo mam nadzieje ;D

Bunia, jeszcze poszalejesz.
A póki co, brzuszek i nóżki do góry i się kuruj.
Pozdrowienia, cieszę się, że udało Ci się z tym Zusem. Całuski

Dziewczyny bo wpadne w samozachwyt:)
ja tez nigdy nie wierzylam ze bym tak pootrafila jak ogladalam w gazetach ze mozna cos samemu fajnego zrobic to myslalam e to trzeba miec talent az do momentu jak nie sprobowalam pierwszy raz i udalo sie i tak sie zaczelo :)
sylwia to jest koszyk z kwiatkami zgadza sie skoro jest to cos rozpoznawalne to nie ma tak zle :)
bunia nie martw sie nadrobisz zakupy ,zreszta z tego co pamietam masz juz duzo ciuszkow zdobycznych :) wiec lepeij kupowac fajne ciuszki dla dzidzi na wiosne ,lato jak beda nasze malenstwa jezdzic bez zadnych kocykow i okryc :)
pozdrawiam wszystkie mamcie :)

Dzioobek jestem pelna podziwu,kiedy Ty na to wszystko czas znajdujesz?

Ciuszki naprawde fajniusie,dla tych co jeszcze nic nie maja dajecie duzo pomyslow,ale przyjdzie i na nas czas.

mmm:) a teraz to moj Igorek bedze sie chwalil co zdobyl a raciej wylicytowal dzis dla niego tatus:)

TYGRYSKA!!!!! uf.. bylo odstro ognisto znalazlam wszytskie aukcje na allegro gdze byli sprzedawane i byla dosc ostra walka:) ale dalismy za niego i tak polowe tego za ktora chodzi zwykle sztuka umiejetnej licytacji tatusia przydala sie:) a mamusia z Igorkiem jest happy:)

https://progryf.szn.pl/gallery/album138

jejku jaki ten tygrysek jest sliczny nie moge sie juz doczekac:) specjalnie wzielam rozmiar 62-68:) aby na wiosne pokazac sie:) hihi

Dziewczynki ubranka super, ja tez jestem dla Ciebie pelna podziwu Dzioobek- chociazby ze znajdujesz na to czas :)
Aniolekk gratuluje wygrania aukcji!

reklama
To pierwsze ciuszki Zuzanki!
resizeofpb0405566ka.jpg

resizeofpb0405571xg.jpg

Do góry