reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
Dzioobku zazdroszce talentu Twoja mata jest poprostu przesliczna.
Pediq gratuluje zakupow :)
Aga_sto kurteczki bombowe.
Ja ostatnio sie zaniedbalam w zakupach czaekam na wyrownanie z Zusu a potem szalenstwo mam nadzieje ;D

Bunia, jeszcze poszalejesz.
A póki co, brzuszek i nóżki do góry i się kuruj.
Pozdrowienia, cieszę się, że udało Ci się z tym Zusem. Całuski

Dziewczyny bo wpadne w samozachwyt:)
ja tez nigdy nie wierzylam ze bym tak pootrafila jak ogladalam w gazetach ze mozna cos samemu fajnego zrobic to myslalam e to trzeba miec talent az do momentu jak nie sprobowalam pierwszy raz i udalo sie i tak sie zaczelo :)
sylwia to jest koszyk z kwiatkami zgadza sie skoro jest to cos rozpoznawalne to nie ma tak zle :)
bunia nie martw sie nadrobisz zakupy ,zreszta z tego co pamietam masz juz duzo ciuszkow zdobycznych :) wiec lepeij kupowac fajne ciuszki dla dzidzi na wiosne ,lato jak beda nasze malenstwa jezdzic bez zadnych kocykow i okryc :)
pozdrawiam wszystkie mamcie :)

Dzioobek jestem pelna podziwu,kiedy Ty na to wszystko czas znajdujesz?

Ciuszki naprawde fajniusie,dla tych co jeszcze nic nie maja dajecie duzo pomyslow,ale przyjdzie i na nas czas.

mmm:) a teraz to moj Igorek bedze sie chwalil co zdobyl a raciej wylicytowal dzis dla niego tatus:)

TYGRYSKA!!!!! uf.. bylo odstro ognisto znalazlam wszytskie aukcje na allegro gdze byli sprzedawane i byla dosc ostra walka:) ale dalismy za niego i tak polowe tego za ktora chodzi zwykle sztuka umiejetnej licytacji tatusia przydala sie:) a mamusia z Igorkiem jest happy:)

https://progryf.szn.pl/gallery/album138

jejku jaki ten tygrysek jest sliczny nie moge sie juz doczekac:) specjalnie wzielam rozmiar 62-68:) aby na wiosne pokazac sie:) hihi

Dziewczynki ubranka super, ja tez jestem dla Ciebie pelna podziwu Dzioobek- chociazby ze znajdujesz na to czas :)
Aniolekk gratuluje wygrania aukcji!

reklama
To pierwsze ciuszki Zuzanki!
resizeofpb0405566ka.jpg

resizeofpb0405571xg.jpg

Do góry