reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

DziOObku, niezły kawałek maty. Zazdroszczę Ci tych fajnych pomysłów no i talentu.
Ja może niedługo zabiore się do szycia,. MAm taką starą maszynę Singera, ale w super stanie i na chodzie. Zobaczymy, co z tego będzie. Trzymaj za mnie kciuki

reklama
widze, ze talenty maualne to u dzioobkow tak normalne jak u innych nygustwo (hmmmm, mam na mysli siebie....). fajna mata, ale gratuluje pomyslow i wytrwalosci w realizacji. ja co prawda tez podobno z tych uzdolnionych manualnie, ale niezwykle leniwych. w taki sposob chronie sie przed wrogami i krytykami moich taletow ;D
jako zadoscuczyninienie dla mojego syna kupilam mu znowu kilka fajowych rzeczy. oto krotka prezentacja
69_1_b.JPG.jpg

29_1_b.JPG.jpg

2d_1_b.JPG.jpg

99_1_b.JPG.jpg

Dioobek - niesamowita mata - nie mam takich zdolności manualnych ale zdopingowałaś mnie do zrobienia czegoś podobnego.

FANTASTYCZNE!!!

Dzisiaj zrobiłam pierwsze drobne zakupy dla Zuzanki. Kupiłam śpioszki , kilka koszulek , skarpetusie. Jak zrobię zdjęcia to się wam pochwalę. :laugh:

Widziałam tez takie sliczne śpiochy- kombinezonik bielutkie z naszytym misiaczkiem , poprostu słodkie. Miałam je kupic , ale jak zobaczyłam skład - 80 % poliester 10% coś tam i 10 % bawełny dałam sobie spokój. Wbrew pozorom dużo jest ciuszków nawet dla najmniejszych dzidziusiów właśnie z włókien sztucznych. Przecież dla maluszków najlepsza jest czysta bawełna.

Dziwewczyny dzieki za uznanie ale to naprawde nic trudnego a wsklepach takie cos troszke kosztuje mam nadzieje ze jak maly zacznie raczkowac to przyda sie na podloge:)
a mnie przy tej okazji ubylo troszke scinkow ,jak sie ma zamilowanie do szycia tak jak ja to szkoda wyrzucic nawet malenka resztke i skrawek materialu potem kombinuje z tego a to jakies aplikacje ,a to jakies patchworki :)
jak mam zly dzien to zamykam sie w moim:krolestwei"z maszyna i dzialam rozne pierdoly czasme wystarczy mi pol godziny przy maszynie i swiat wydaje sie piekniejszy to taki moj sposob na handre:)
ostatnio z Oskarem robilismy takie aplikacje on mi pokazywal w ksiazeczce co mama ma robic mama malowala i syla a on sie bawil w resztkach mnalerialow ,natomiast domek to w pewnym sensie dzielo Oskara mama prowadzila mu raczke a potem szyla :)
cosik nie chce sie ladowac stronke imageshack:(
znalazlam podobna stronke jak imageshack do przechowywania plikow .
www.voila.pl moze sie przyda jest po polsku :)

aga a kurteczki sa super padiqq czekamy na fotki :)

reklama
Masz dziewczyno talent i fantazję, nie ma co. Zazdroszczę Ci. Na tym ostatnim zdjęciu to chyba koszyk z kwiatkami, prawda? B. ładny

Do góry