reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
słodkie ciuszki :)

My z mężem śmiejemy się, że mały puści nas z torbami :) dziś dostał czapeczkę z polarku, w sumie za taką cenę to i ja bym sobie kupiła czapkę, te rzeczy dla maluszków są czasami w tej samej cenie co dla dorosłych a materiału przecież dużo mniej, nie? Ale cóż, w czymś musi chłopak chodzić (jeździć w wózku, hehe) ;) i musi jakoś wygladać, nie? My niestety od rodziny dostaliśmy bardzo niewiel rzeczy, głównie śpiworek do wózka, pościel do łóżeczka, itp, tak więc większość kupiliśmy sami./ Idę popstrykać fotki jego garderobie a wieczorem poproszę męża by je wkleił do kompa :) Papa

Kasia czekamy na zdjecia :p a co do cen to masz racje wszystko niestety jest drogie ale przeciez nasze kruszynki musz slicznie wygladac :laugh:

Bunia, muszą ślicznie wyglądać, to prawda :) już my o to zadbamy, nie? I pomyśleć, że te zakupy sprawiają nam tyle radości, nie? Przełykamy nawet te ceny na metkach bez zgrozy ;D

Powiem szczerze zev jak robilam zakupy to nie patrzylam ile co kosztuje nawet mi to do glowy nie przyszlo jak mi sie podobala to do koszyka i tyle :p

Ja ostatnio zobaczyla uroczy komplecik-w nim byly 2 pary spioszkow 1 body 1bluza i zeswirowalam nie kupilam bo za dlugo sie zastanawilam czy wziasc takie 0-3 miesiaca czy od 3-6miesiaca.Wszyscy radza mi zebym wziela od 3-6 miesiaca bo dzidzia podobno bedzie szybko rosla i lepiej jak wezme wieksze eh no sama nie wiem.Co myslicie o tym??

MAggusia, może to jest niezły pomysł, a jeśli maleństwo urodzi się trochę większe, to bardzo trafiony.
Ja dzisiaj kupiłąm śliczny kocyk z któeg można zrobić śpiworek dla malucha, i body zapinane z boczku, szczoteczkę do włosków i kilka par skarpetek. Śliczności.
Czy widziałyście jakieś ładne komplety pościeli żółte lub kremowe, ecru? Jeśli tak to dajcie znać kto je zrobił.

Co do cen jeszcze dwa slowa. W markowych sklepach zgroza!!! Mnie nie stac, zwlaszcza jak mysle ze mala wyrosnie tak szybko. Ale kupuje na Allegro i w ciuchlandach- tez markowe i prawie nowe bo ilez takie malenstwo sie w tym uchodzilo?

reklama
Anusiukanusiu, popieram, ale nie tak wszystko można kupić.
Ja wczoraj nie mogłam oprzeć się temu kocykowi, troche kosztował, ale co tam.
Dziwne w tym wszystkim jest to , że do tej pory nie rpzepadałam za żołtym, a wczoraj sposórd innych kolorów wybrałam własnie ten. Sliczności.
A ubranka dla Twojej Zuzanki już przyszły?

Do góry