reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Kupilam rozek z poduszka dwa kocyki wiekszy i mniejszy i oczywiscie ciuszki i narazie tylko tyle ale ciuchow wiecej nie kupuje bo mam 3 reklamowki wogole nie zniszczonych po chrzesniaku, tak sie cieszylam, a tesciowa mnie skwitowala"czys ty zglupiala juz ubranka kupujesz" a mam to gdzies przeciez to moja sprawa.A i jeszce kupilam pieluchy tetrowe sztuk 10 i 2 flanelowe.

Pediq rzeczywiscie cena lozeczka rozsadna.
Pozdrawiam mamusie i ich brzusie

reklama
Bunia gratuluje zakupow,tesciowa sie nie przejmuj .
mnie tez wszsyscy mowili po co kupujesz jeszcze czas przeciez to dopiero polowa i do nikogo nie docieralo ze lekarz kazal bo bede musiala lezec ,na szczescie je niesluchalam nikogo i jest dobrze peweni gdybym nie miala nic moj maz kupilby wszystko ,ale on ni tak przez ten okres mial duzo na glowie i ma do teraz bo ja jeszcze nie za bardzo sie nadaje do czegokolwiek przez cesarke :)

witam:)
moj maz dzisiaj biegal w biegu vipow w imprezie lokalnej:) a po tym zabral mamusie do fajnego komisu u nas osiedlu i udalo mi sie nabyc calkiem dobre nabytki zanaprawde nieiwlkie pieniazki:) Mamy sweterek .. i Marynareczke:) a takze komplet koszulka i spodenki spioszki body :) za wszytsko udalo nam sie zpalacic tylko 80 zl:)
ale tata byl cierpliwy najpierw sam pomogl mnie znalesc marynarke i sweterek (swoja droga nowe tylko byla wyprzedaz za kazda rzecz 15 zl) apozniej pozwolil mnie grzebac w stosach ubranek.. udal sie na spacer po gazete a jak wrocil to mama pokazal mu swoje wynalazki i na wszystkie sie zgodzil:) ale mam kochanego mezusia:)
a wczoraj byl dzen chlopka .. tatus dostal 2 koszulki t-shorta i spodenki... a sam z wlasniej inicjatywy kupil dla dzidzi maskotke miska.. w koncu bedze chlopak wiec jak swietowac to razem:)

po zakupach mamusia rozlozyla na lozeczku zdobycie i to co juz gdzes nabyla (koszulka w prezencie od taty, wlasnoreczne zakupione skarpetki i dostalimy sliczna czapeczke zrobiona na drutach od ciotki:) i przytulala sie do tych ciuszkow usmiechjac sie:) przyszedl tatus zobaczyl to usmiechnal sie i tez przyszedl przytulic sie do nas:) a dzidzia z radosci kopala jak pytalismy czy poszczegolna rzecz jemu sie podoba:))

obecalam tatusiowi ze wiecek na razie nic nie kupuje,, ale w sumie mamy jeszcze z wiekszych zakupw juz wozek... nosidelko stwierdzilismy ze kupimy lzejsze i lepszej firmy w komisie... da sie ulozyc w 200 zl w bardzo dobrym stanie:) a reszte reszte jeszcze trche pozniej...

dobra tatus poszedl na meczyk.. a mamusia idze dosprztac kuchnie po remoncie (dobrze ze podlogi myje tata) ale reszte umyc to musze ja i cos dobrego zrobie na za jak wroci z meczyku zmazrniety:)) w koncu byl dzis dzelny i bardzo mu sie nalezy:))

Kasia:) jeszcze raz wielkie dzieki dla twojej poloznej... na podtawie tej listy zrobilam swoja min/max i juz wiem czego tzrymac sie aby sie nie rozpedzic za bardzo:))
bunia nie przejjmuj sie:) moja mama narzie dostanie zdanie poszukac na targu spiworki i jakis tam bajerki dla malego.. (choc i tak uwaza ze jest za wczesniej:) ale tlumacze ze jest okazja iwiec rozumie..:) a tesciowa ma duzoswoich problemow wiec jest wszystko be i niezadowolenie nawet jak kupujemy nowe spodni do meza bo stare podarly sie .. po co kupujemy... jak tam bylo haslo uczniow? "OLAC SYSTEM":)

Pozdrwaiam Aniolekk:)

Ps jak to milo chodzic po sklepach jak wszyscy dziwia sie ze ja w ciazy jetesm:) i jeszcze w tak juz wysokiej ale to chyba prawda ze chlopak dodaje urody mamusi:)

Aniołekk, coś w tym jest, u mnie też wszyscy mówią, że ładnie wyglądam i też jest chłopczyk :) Choć ja się czasem na siebie patrzeć nie mogę ;) Za listę nie ma co dziękować, cieszę się, że się przydaje :)

Bunia, fajnie, że sobie już kupiłaś tyle rzeczy dla Maluszka- bardzo cieszą takie zakupy, nie? a tych, którzy mówią, że to za wcześnie trzeba sobie odpuścić- "OLAĆ SYSTEM" ;) (ale hasło moich uczniów furorę robi na BB ;) dobrze, że nie wiedzą bo mi jeszcze za prawa autorskie kazaliby płacić ;) ;D)

Dzioobek, mi też dużo osób mówi, że to za wcześnie na zakupy i nie dociera do nich, że gin mi każe leżeć już niedługo :( Czasem ludzie są dziwni :( i chyba zazdrośni czy coś...

Pozdrawiam!!!!!

Dzieki dziewczyny na Was zawsze mozna liczyc :) takie zakupy sprawily mi ogromna p[rzyjemnosc bo oprucz wizyt u lekarza i czasami do sporzywczaka to nigdzie sie nie ruszam tylko dom i dom, a tak to mi sie humor poprawil na krutko bo tesciowa ale teraz mi wrocil :) OLAC SYSTEM!!!! ;D a wszystkie zakupy schowalam i tesciowe nie pokarze hehehehe

Masz racje Olac system ,i tesciowa jak taka ....:)
Glowa do gory a co do zazdrosci Kasia to smiejemy sie z moja szwagierka ze tak mi pozazdroscila Aleksa i ciazy ze tez sobie strzelila bobaska :) bedzie rodzic w maju Wtedy nasz maluszki beda juz fajniste:)

witam

a dzis okazjonalnie zwiedzialimy TESCO i tam w ofercie dzialu niemowlecego sa takie fajne body (z dlugim rekawkiem:)!!! za 6.99 zl
naprawde sa super:) zrobione gdzes w Indiach

ja polecam body z reala sa w obecnej promocji po niecale 23 zl za 7 sztuk bardzo fajna bawelenka ,takie mieciuszie ,zakupilam dla moich szkrabow i malego i wiekszego bo naprawde super sperawa oczywiscie dla malego kupilam na zas wieksze .
dla Oskara non stop uzywam body i jestem naprawde bardzo zdowolona wiem ze podczas spaceru nawet jak mu sie podciagnie bluzeczka do gory to plecki ma zakryte .
a wychodza po 3,3 /sztuke:)
http://www.real.pl/obr/oferta/16OK1128524636.jpg

Wyglądają ok. Moje maleństwo już ma kilka takich z długim rękawem. Ciekawa jestem ile cm będzie miec jak się urodzi; mamy jedno nawet takie na 50cm

reklama
ja kupilam taie wieksze na rozmiar 74 dla Aleksa mysle ze akurat na wiosne beda bo Oskar prawie do roku chodzil w body na 74-86 a Aleks bedzie przeciez mniejszy :) Takich na 74 mam malo ciuszkow wiec kupilam na zas :) przydadza sie

Do góry