witam
moj maz dzisiaj biegal w biegu vipow w imprezie lokalnej
a po tym zabral mamusie do fajnego komisu u nas osiedlu i udalo mi sie nabyc calkiem dobre nabytki zanaprawde nieiwlkie pieniazki
Mamy sweterek .. i Marynareczke
a takze komplet koszulka i spodenki spioszki body
za wszytsko udalo nam sie zpalacic tylko 80 zl
ale tata byl cierpliwy najpierw sam pomogl mnie znalesc marynarke i sweterek (swoja droga nowe tylko byla wyprzedaz za kazda rzecz 15 zl) apozniej pozwolil mnie grzebac w stosach ubranek.. udal sie na spacer po gazete a jak wrocil to mama pokazal mu swoje wynalazki i na wszystkie sie zgodzil
ale mam kochanego mezusia
a wczoraj byl dzen chlopka .. tatus dostal 2 koszulki t-shorta i spodenki... a sam z wlasniej inicjatywy kupil dla dzidzi maskotke miska.. w koncu bedze chlopak wiec jak swietowac to razem
po zakupach mamusia rozlozyla na lozeczku zdobycie i to co juz gdzes nabyla (koszulka w prezencie od taty, wlasnoreczne zakupione skarpetki i dostalimy sliczna czapeczke zrobiona na drutach od ciotki
i przytulala sie do tych ciuszkow usmiechjac sie
przyszedl tatus zobaczyl to usmiechnal sie i tez przyszedl przytulic sie do nas
a dzidzia z radosci kopala jak pytalismy czy poszczegolna rzecz jemu sie podoba
)
obecalam tatusiowi ze wiecek na razie nic nie kupuje,, ale w sumie mamy jeszcze z wiekszych zakupw juz wozek... nosidelko stwierdzilismy ze kupimy lzejsze i lepszej firmy w komisie... da sie ulozyc w 200 zl w bardzo dobrym stanie
a reszte reszte jeszcze trche pozniej...
dobra tatus poszedl na meczyk.. a mamusia idze dosprztac kuchnie po remoncie (dobrze ze podlogi myje tata) ale reszte umyc to musze ja i cos dobrego zrobie na za jak wroci z meczyku zmazrniety
) w koncu byl dzis dzelny i bardzo mu sie nalezy
)
Kasia
jeszcze raz wielkie dzieki dla twojej poloznej... na podtawie tej listy zrobilam swoja min/max i juz wiem czego tzrymac sie aby sie nie rozpedzic za bardzo
)
bunia nie przejjmuj sie
moja mama narzie dostanie zdanie poszukac na targu spiworki i jakis tam bajerki dla malego.. (choc i tak uwaza ze jest za wczesniej
ale tlumacze ze jest okazja iwiec rozumie..
a tesciowa ma duzoswoich problemow wiec jest wszystko be i niezadowolenie nawet jak kupujemy nowe spodni do meza bo stare podarly sie .. po co kupujemy... jak tam bylo haslo uczniow? "OLAC SYSTEM"
Pozdrwaiam Aniolekk
Ps jak to milo chodzic po sklepach jak wszyscy dziwia sie ze ja w ciazy jetesm
i jeszcze w tak juz wysokiej ale to chyba prawda ze chlopak dodaje urody mamusi