reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Dziewczyny chcialm sie poradzic odnosnie lozeczka dla dzieci zupelnie nie mam pojecia jakie zakupic podobaja mi sie turystyczne moji znajomi maja i sa zadowoleni, ale nie jestem do konca przekonana co do nich.Macie juz lozeczka czy macie zamiar dopiero kupowac? Prosze o rade i z gory dziekuje Pozdrawiam :)

reklama
Ja mam po kuzynce-zwykłe drewniane, można regulować wysokość- wiadomo najpierw będzie wyżej, potem jak starsze- niżej. Dobrze jest jak pod spodem jest szuflada można schować pościel na przykład. Przy kupnie zwróć uwagę na twardość materacyka, podobno półtwardy jest najlepszy. I fajnie jest mieć ochronne jakby to nazwać "ścianki" na szczebelki żeby dzidzia nic sobie nie zrobiła :)

Dzis odwiedzilam sklep z lozeczkami i za lozeczko materacyk i posciel z ochraniaczem wyszlo 350 zeta mysle ze to nie tak duzo bo lozeczko najtansze ale calkiem niezle wiec chybA sie skusze ale to dopiero jak sie dzidzia urodzi i uzbieram wiecej kasy
Dzieki Izabelka

Ja tez polecam zwykle drewniane lozeczko ,te turystyczne wczale nie sa najtansze bo najtaniej widzialam za 200zl a z tego co wiem to nie kazde ma regulacje wysokosci ,a naprawde przy malenstwie tak schylac sie na dno lozeczka to niezbyt przyjemne:(
Najlepszesa wlasnie z regulacja a drewniane maja wszystkie nawet te najtansze:)
pozdrawiam .
Bunia a zastanawialas sie nad allegro ? Ostatnio kolezanka kupowala caly komplet n a allegro u jednego goscia zalezalo jej na kasie wiec brala rzeczy najtansze ,i tak za lozeczko zaplacila 125zl,za poscielz ochraniaczem na lozeczko 3 czesci bardzo ladne takie niebieskie w ksiezyce zaplacila 35zl ,za koldre i podusie do lozeczka 36zl ,a za materaz piankowo kokosowy 70 zl ,za caly komplet wyszlo ja 270-zl okolo +20 zl za przesylke wszystko .
czyli razem okolo 300zl oszczedzasz w ten sposob 50zl .
my wlasnie dostalismy chuste dizsiaj super jest nawet Oskar sie w nia miesci i bardzo mu sie spodobalo :)
naprawde z reka na sercu polecam :)

Widziałam wczoraj łóżeczko, któe dostanie nasze maleństwo od moich rodziców. Ojciec sam je zrobił. Fajnie mu wyszło.
Całe drewniane, trzy poziomy, szuflada u dołu i jeszcze takie ozdobne boczki. Fajniutkie. NO i kolorek też ma fajny.
Jeszcze tylko muisze wybrać materacyk i pościel.
Jaki matreracyk polecacie?

witam:)

ja napewno wybiore drewniane.. z szuflada .. i wyjmowanymi szczebelkami posluzy na troche dluzej...
do turystycznego troche mniej jestem przekonana.. (chyba ze na wyjazdach) bo jak dzecko zacznie wstawac te
drewniiane szczebelki sa bardzo pomocne...

a materacyk musi byc twardszy.. w jakies gazecie byl artykul o materacykach jakie wybierac i dlaczego
bo sa nawet takie z trawa morska :) zeskanuje jak wroce i podrzuce na forum:) a jeszcze sie zapytam poloznej
napewno dla dobra dzecka nie piankowy ::)

Aniolekk

Witam mamunie, ja już też mam cały komplecik w pokoiku naszej niuni :) Jak to wszystko ślicznie wygląda :) Łóżeczko kupiłam w sklepie internetowym za 105 zł :), też ma trzy poziomy wysokości i wyjmowane szczebelki, niestety jest bez szuflady ale i tak bym z niej nie skorzystała hehe. Materacyk wybrałam piankow-kokosowy, jest z pozytywną opinią IMiD
średniej twardości z pokrowcem zdejmowanym na suwak, ponoć kokos jest ew. pochłaniaczem wilgotności no i nie jest uczulający :) Wózek też już stoi i czeka na werandzie hehe-spacerówka przystosowana dla noworodków Deltima. Dzisiaj właśnie wyruszam na kolejne podboje zakupowe, co prawda musze przejechać całą Wawę żeby się do niego dostać ale ponoć mają tam ceny hurtowe a sklep jest przeogromniasty. Pozdrawiam wszystkie mamunie i małe dzidziunie :)

Dzieki dziewczyny kochane jestescie Dzioobek na alegro juz sie rozgladalam zobacze jeszce w grudniu moze cos sie trafi a jka nie to kupie u siebie :) :) :) :)Pozdrawiam

Agnieszko udanych i owocnych zakupow dla Maluszka zycze :)

reklama
Do góry