reklama
G
gość _199
Gość
Ja na pewno będę miała monitor, ale jeszcze nie kupuje, wszystko około 30 TC kupię.Hejka dziewczyny pomału myślę ze mam skompletowania wyprawke - albo wiem co jeszcze dokupić, jednak co sądzicie o monitorze oddechu? Macie?
Polecacie jakieś sprawdzne spiworki? ja zastanawiam się nad Grobrag tog 2.5
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja myślę nad spiworkiem La MillouHejka dziewczyny pomału myślę ze mam skompletowania wyprawke - albo wiem co jeszcze dokupić, jednak co sądzicie o monitorze oddechu? Macie?
Polecacie jakieś sprawdzne spiworki? ja zastanawiam się nad Grobrag tog 2.5
Hej Kochane Mam laktator elektryczny Calpol nie uzywany w orginalnym opakowaniu. Moze ktoras potrzebuje, moge sprzedac za 100zl, w sklepie sa po ponad 200zl. Dla mnie to byl nie trafiony prezent, lezy i sie kurzy tylko a moze komus posluzy. Zainteresowane zapraszam Jestem w Czestochowie.
Kundlica
Fanka BB :)
Hej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]
I będę wdzięczna jak przy odpowiedzi zaznaczycie @Kundlica żeby mi się na pewno pojawiło info [emoji8]
I będę wdzięczna jak przy odpowiedzi zaznaczycie @Kundlica żeby mi się na pewno pojawiło info [emoji8]
Ostatnia edycja:
JoannaMB
Ja mam Adamex Monte deluxe i jak dla mnie rewelacja duża gondola i na każdy terenHej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]
@Kundlica espiro nextHej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]
Co prawda miałam reklamacje co do kół i budki ale i tak bym kupiła ten sam. Ja potrzebowałam wózka z dużymi kołami na moje wiejskie dziury i jednocześnie żeby nie był za wielki po złożeniu i zmieścił się do mojej cytryny. Wózek super się prowadzi, ekspresowo składa i nadal mi się podoba wizualnie.
mi1979
Espiro Next Limited Edition 2w1Hej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]
Duze koła, super się prowadzi, ma przydatne gadżety jak np. Wbudowana moskitiera. Sprawdza się na naszych dziurach, na plaży, był z nami w górach i często jeździ autem. I gondola i spacerówka jak dla nas super
Załączniki
reklama
olka11135
Hej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]
@Kundlica wszystko zależy jakiego wózka szukasz i jaki masz budżet.
Dla mnie tylko cybex lub bugaboo ale co kto lubi i co kto szuka
Podziel się: