reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja bym nawet nie wpadła na to żeby zabierać do szpitala kosmetyki do makijażu. No ale ja nie lubię się malować.
I cera.... ehhh na początku ciąży była idealna, jak nigdy, a od 1,5 miesiąca mam jakąś masakrę. Jak buzię jeszcze ogarniam, tak dekolt i plecy mnie załamują już. Zobaczymy jak będzie po.

A tak w temacie wyprawki, to powiedzcie mi, w końcu bierzecie do szpitala jakiś bezzapachowy żel pod prysznic czy normalny?

reklama
No właśnie to był mój plan, ale coś się obawiam czy przy dłuższym stosowaniu nie przesuszy skóry.
AA kiedyś miało fajne żele antyalergiczne, ale teraz chyba mają te nowe jakieś śmieszne i one już nie są bezzapachowe.

Kupiłam pierwszy lepszy z isany, bo był tani i małych rozmiarów. Na co dzień używam Dove lub Nivei i one dość intensywnie pachną, a nie chcę dziecku zaburzać mojego zapachu na początku.

A ja mam takie mleczko do mycia z rosmanna dla kobiet wciazy i po :) mam nadzieje ze bedzie git

Co moge kupic w miare nie drogiego szwagierce?w ciazy jesr ;)

Ja sie spakowalam spokojnie w jedna walizke. Jest srednich rozmiarow ze tak powiem ;)

Do mycia ciala mam Dzidziusia dla kobiet w ciazy i po porodzie.

reklama
ja do mycie kupiłam z rossmana ten płyn isana-med hipoalergiczny, słabo pachnie często go kupuje bo menżu ma jakies uczulenia. i tani :)

Do góry