reklama
ja też pampersy 1 te zielone, a w szpitalu dają Libero, nie wiem czy są w Polsce takie. Dady nigdy nie używałam, raz tutaj kupiłam tańsze pieluszki i małej wyskoczyły jakieś bąbelki i wróciłam do pampersów, ale to każda pupa inaczej reaguje, trzeba sprawdzić
Katka***
Fanka BB :)
Ja pewnie będę używać Dada. Byłam z nich zadowolona. Ale kupiłam na start pampers 1 te zielono żółte. Jakoś mi do biedronki nie po drodze i wkurza to że gotówkę mieć trzeba a ja zawsze pustki w portfelu mam hehe
malgorzatkar
Katka u mnie już można kartą w biedronce
s.michalina
Nawet fajny demot z tym widziałam na facebooku ale na tel nie wkleje.
1 torba mam calkiem sporą, specjalnie na szpital kupowałam, muszę przepakować
2 zelu teraz używam Białego jelenia i do szpitala też go biorę. Całe ciało mnie swędzi i on jedyny przynosi ulgę tak że mogę noc przespać
3 gwiazdka zdecydowanie i fajny wesoły napis
4 pieluszki mam pampers na razie 1 paczkę później dokupie Dada podobno jest całkiem dobra jakościowo i pozytywnie oceniane są też te z rossmana.
1 torba mam calkiem sporą, specjalnie na szpital kupowałam, muszę przepakować
2 zelu teraz używam Białego jelenia i do szpitala też go biorę. Całe ciało mnie swędzi i on jedyny przynosi ulgę tak że mogę noc przespać
3 gwiazdka zdecydowanie i fajny wesoły napis
4 pieluszki mam pampers na razie 1 paczkę później dokupie Dada podobno jest całkiem dobra jakościowo i pozytywnie oceniane są też te z rossmana.
kopacz
Mummy :)
Dzieki michalina widze ze tez spac nie mozesz to postanowione kupuje biedronke
Jakies rady cenne jeszcze przed ostatecznym spakowaniem do szpitala? bo z tego stresu to ciagle wszystko zapominam...a na mojej wyprawcr do szpigala prawie nic nie ma :/ a okazalo sie ze musze jesscze po zusach lataxh
Jakies rady cenne jeszcze przed ostatecznym spakowaniem do szpitala? bo z tego stresu to ciagle wszystko zapominam...a na mojej wyprawcr do szpigala prawie nic nie ma :/ a okazalo sie ze musze jesscze po zusach lataxh
Gosia i Bartek
Kopacz do porodu, woda, pidzama, chusteczki mokre dla siebie- ja korzystam, chusteczki higieniczne, sztuccw, kubek reczniki, klapki pod prysznic. Po 12h o porodu, podklady- choc tutaj daja, wkladki wielkie, majty, woda z dziubkiem. Papier toaletowy, recznik papierowy, kosmetyki, pomadka do ust. Dla dziecia do dania. Pieluchy, chusteczki mokre, krem do pupy.
malgorzatkar
Kopacz na cc przydaje się woda w małej butelce, bo potem ciężko ta dużą udźwignąć i paczka sucharkow, jak już pozwolą jeść. To tak dodatkowo. Bo jeść dostaniesz na druga dobę dopiero i to w okolicach obiadu kleik lub kleik i sucharki przygotuj dużo wody. Majtki sprawdź, czy masz z wysokim stanem, muszą sie kończyć w okolicach pepka, inaczej będą uciskac ranę. Octanisept w domu na.gojenie rany, apap na ból, biały jeleń na mycie okolic rany ( całe ciało możesz myć zelem normalnym, a ranę i okolice lepeij szarymydlem, szybciej sie zagoi ). Ja muszę dac niestety butelkę, bo pierwsza dobę dzidiza będzie na noworodkach.
Katka***
Katka u mnie już można kartą w biedronce
Słyszałam że mają to wprowadzić dopiero. Przydałoby się. A u ciebie express to może i u mnie wprowadzili? Muszę sprawdzić.
Chusteczki dada też są spoko. Ale kupiłam 2 zgrzewki z rossmana. Jestem z nich zarowolona, są delikatne i miłe w dotyku.
reklama
Katka***
Słyszałam że mają to wprowadzić dopiero. Przydałoby się. A u ciebie express to może i u mnie wprowadzili? Muszę sprawdzić.
Chusteczki dada też są spoko. Ale kupiłam 2 zgrzewki z rossmana. Jestem z nich zarowolona, są delikatne i miłe w dotyku.
A tak mi się przypomniało. Płyn do higieny intymnej to z ziaji kupiłam. Ogólnie lubię tą firmę i Natalke myje ziajką. Przy azs nie podrażnia, nawilża. Najgorzej chyba nivea mi wypadł, wysuszał jej skórę.
A wy jakie macie z tym doświadczenia?
Podziel się: