U
użytkownik 902
Gość
Early days mają bardzo dobre pajacyki i bodziaki, przychylam się do sugestii Haust
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajny zajazcekWczoraj przyszedł mi materacyk do łóżeczka, zamówiłam Hevea medica, w całości lateksowy. Wygląda całkiem porządnie, i przyjemnie się na nim położyć. No i gratis dorzucili jeszcze kocyk. Zobaczymy jak się sprawdzi podczas użytkowania, chociaż to nie ja będę go wypróbowywała Porównania nie mam bo do tej pory zawsze spałam na wersalkach. Młodemu chyba kupię taki sam, ale nie wie kiedy bo to już niestety koszt spory, za duży jak na ten czas.
Aa, i co mi tam jeszcze się pochwalę Jagodowym pluszakiem
Smiki, Zając, maskotka, 24 cm - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
taki o
juz doczytalam ze kuoilasja tez hippaKurde dziewczyny ja mam straszny metlk w głowie odnośnie kosmetyków., tzn głownie chodzi mi o cos do kapieli i po. Zastanawiam się nad nivea ale juz sama nie wiem. Może wy coś pomozecie ??
ja bede brala spioszki +kaftanik i body z krotkim +pajac,oczywiscie pokilka zestawow naszykujeCiekawe tematy poruszałyście
a jak migłybyście napisać jakie dokładnie ciuszki do szpitala, bo ktoraś napisala ze 3 jakieś wystarcza
czy to jakies pajacyki, czy body czy kaftaniki? ile sztuk?