reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ja miałam patent na nocne karmienie - w dzbanku miałam zimną przegotowaną wodę, czajnik gotuję wodę błyskawicznie, więc mieszałam ją do idealnej temperatury, wsypywałam mleko i finito ;-) Podgrzewacz mam, ale użyłam go może ze 3 razy.;-)
Postanowiłam zabrać się za wyprawkę.... i.... RATUNKU !!!
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na allegro?
Podgrzewacza nie kupuję, doszłam do wniosku, że jak trzeba będzie w nocy butlą karmić, to się najwyżej wtedy pomyśli
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na allegro?
Podgrzewacza nie kupuję, doszłam do wniosku, że jak trzeba będzie w nocy butlą karmić, to się najwyżej wtedy pomyśli
Tusiaczek2402
Moderatorka
Bellina a z jakiej kategorii potrzebujesz?
Katka***
Fanka BB :)
Doti wodę przegotowaną miałam w dzbanku pod przykryciem. Gotowałam wrzątek, mieszałam i gotowe. Jakoś to sprawnie szło.
Dokładnie tak jak Jogodka :-)
Dokładnie tak jak Jogodka :-)
agulam
ahanie ma kto mi wyslac, bo ja nie rodze na mazowszu tylko na dolnym slasku, wiec jade tam ok bozego ciala i tam bede ogarniac dopiero swoja torbe do szpitala bo tam wywiozlam juz sporo rzeczy albo tam kupilam i zostawilam, zeby nie wozic wkolko
ja tez mialam twardy i bylokJa miałam tego typu i był super PRZEWIJAK SZTYWNY / TWARDY 70/50 cm PIĘKNE WZORY (4175858512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co do podgrzewczy to robilam identycznei jak Jagodka ,teraz nie kupuje na razie bo zobazcymy jak bedzie z karmeineim ale teraz mam sypialnie na gorze ,kuchnie na dole wiec zbieganiem na dol bedzie problem
pampersy zakupilam tez w lidlu,wzielam 2 pazcki
Katka***
Ja też sztywny przewijak mam. Chciałam kupować ale dostałam od koleżanki przy pierwszej ciąży. Muszę go gdzieś znaleźć bo po przeprowadzce to nie wiem gdzie może być.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Bellina tu kupowałam rzeczy typu materac, pieluchy i sporo innych *******, bo znam tą firmę i wiem ze to producent jakość jest dobra i cena też:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4212528081
Jeśli chodzi o pościel to na terjan.pl.
Z aptek internetowych jak większość tu dziewczyn polecam Gemini.
A resztę niestety stacjonarnie więc nie pomogę.
Powodzenia życzę:thumbup:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4212528081
Jeśli chodzi o pościel to na terjan.pl.
Z aptek internetowych jak większość tu dziewczyn polecam Gemini.
A resztę niestety stacjonarnie więc nie pomogę.
Powodzenia życzę:thumbup:
reklama
Podziel się: