reklama
Niestety nawet jak zabierzemy minimum rzeczy to i tak sporo tego jest - listy można pobrać ze stron wybranego szpitala. Nie ma opcji - w coś to trzeba zmieścić i gdzieś to trzymać Ja bym wolała, żeby były jakieś sensowne szafki dla ciężarnych, ale nie ma, a to już nie moja wina. Oczywiście dużo rzeczy będzie czekało i przywiezie je mąż: ubrania na wyjście, dodatkowe podkłady, pieluszki, koszule, rogal, ale i tak objętościowo wychodzi tego dużo
Ubrania na zmianę - chciałabym wyglądać przy wyjściu ze szpitala jak modelka, ale ponieważ jestem realistką to zapakuję ciążowe ubrania
Przewijak miałam twardy na łóżeczko - przydał się też do łazienki. Teraz kupuję taki Przewijak BERBER CLICK BezpieczneMocowanie GRATISY (4207824115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ubrania na zmianę - chciałabym wyglądać przy wyjściu ze szpitala jak modelka, ale ponieważ jestem realistką to zapakuję ciążowe ubrania
Przewijak miałam twardy na łóżeczko - przydał się też do łazienki. Teraz kupuję taki Przewijak BERBER CLICK BezpieczneMocowanie GRATISY (4207824115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ninja_muffin
Fanka BB :)
Dziewczyny, wracam właśnie z zakupów więc daje od razu cynk W Super-pharmie jest promocja na pampersy 39 zł za 80 szt. A jeśli jesteście z Warszawy, w Smyku Mega Sore na Targówku (nie wiem czy tak jest we wszystkich) jest promocja na elektryczne laktatory Avent - z 399 zł na 200. A Rossmanie promocja na chusteczki Johnsona 4-ropak za 15 zł.
ninja_muffin
Chusteczki za 15,90 zl kupione dzis
A jakie pampersy sa w promocji? New baby pampersa sa moze? Poluje na nie...
Właśnie Pampers new baby i wszystkie tej firmy
ninja_muffin
Nie wiem czy ten temat był już poruszany, jeśli tak to przepraszam ale zastanawiam się czy sterylizator do butelek jest potrzebny? kupujecie?
W instrukcji laktatora było info, że niektóre części należy sterylizować, więc przydałby się też przy tej okazji. Co myślicie?
W instrukcji laktatora było info, że niektóre części należy sterylizować, więc przydałby się też przy tej okazji. Co myślicie?
Gosia i Bartek
Ninja temat byl gdziesik na poczatku. Jednakze zdania sa podzielone. Wiekszosc chyba nie kupuje. Niektorzy maja zestawy. Ja nie mam. Butelki wyparzalam wrzatkiem.
elifit
Moderatorka
Ja też wrzątkiem
reklama
emyly
Moim zdaniem też wystarczy wrzątek, można też co jakiś czas pogotować troszkę
Podziel się: