reklama
u mnie to samo malo kto rozumie ze musze duzo lezec;/ nawet wczoraj sie pokłócilam z siostrą bo mowila ze ja nic nie robie i co to bedzie jak dziecko urodze;/ sama cala ciążę lezala nie miala problemow z cisnieniem ani ze skórczami bo brala fenoterol w sumie to lekarze ten fenoterol dali jej na wyrost bo miala kolke jelitowa i juz musiala go brac do konca a mnie nie rozumie nawet;/ to ze hulalam cala polowe ciąży to nie znaczy ze nadal czuję sie świetnie ;/ nawet jak czuję sie dobrze to leze bo zaraz skoki ciśnienia....
Dzieki za wysluchanie bo od wczoraj jestem na nią wściekla;/
Dzieki za wysluchanie bo od wczoraj jestem na nią wściekla;/
Dziewczyny - nie słuchajcie innych tylko róbcie jak uważacie. Każda czuje się inaczej i nikomu nic do tego
Ja akurat łóżeczka jeszcze nie mam, ale to dlatego, że nie mam miejsca, a nie uważam, żeby złożenie łóżeczka 2 m-ce przed porodem było przesadą. Ja po wizycie w szpitalu od razu torbę przygotowałam. Mama mnie zapytała ostatnio jak zabieraliśmy rzeczy dla małego od nich ze strychu czemu tak wcześnie - a ja jej na to, że wracamy z pustym samochodem, a w maju po wakacjach igły do bagażnika się nie wepchnie. A później kto wie jak się będę czuła i czy jeszcze przed porodem przyjadę.
Ja akurat łóżeczka jeszcze nie mam, ale to dlatego, że nie mam miejsca, a nie uważam, żeby złożenie łóżeczka 2 m-ce przed porodem było przesadą. Ja po wizycie w szpitalu od razu torbę przygotowałam. Mama mnie zapytała ostatnio jak zabieraliśmy rzeczy dla małego od nich ze strychu czemu tak wcześnie - a ja jej na to, że wracamy z pustym samochodem, a w maju po wakacjach igły do bagażnika się nie wepchnie. A później kto wie jak się będę czuła i czy jeszcze przed porodem przyjadę.
agulam
Fanka BB :)
ewa no szkoda ze siostra Cie nie rozunmietym barzdiej ze sama byla na lekach w ciazy,ehhh szkoda gadac
ja na szcescie nie narzekam na swoje siostry,mam 2.nie pisałam WAmchyba ,jedna to moja siostra bliźniaczka,mamy dzieci w tym samym wieku,i teraz tez jest w ciazy i tez urodzi 4 miesiace poźniej ,jak poprzedniuo
ja na szcescie nie narzekam na swoje siostry,mam 2.nie pisałam WAmchyba ,jedna to moja siostra bliźniaczka,mamy dzieci w tym samym wieku,i teraz tez jest w ciazy i tez urodzi 4 miesiace poźniej ,jak poprzedniuo
Ja tam też nie zamierzam z przygotowaniami na ostatnią chwilę czekać. Mam w nosie przesądy...Nie zamierzam potem w upały ,nad żelazkiem siedzieć.
Jeszcze, co prawda, niewiele zrobiłam, ale mój mąż szaleje.
Sprząta szafki, wyrzuca niepotrzebne rzeczy, przyniósł łóżeczko, ubranka,ledwo go przed praniem powstrzymałam.
Aż się boję co zobaczę w domu po powrocie;-)
Jeszcze, co prawda, niewiele zrobiłam, ale mój mąż szaleje.
Sprząta szafki, wyrzuca niepotrzebne rzeczy, przyniósł łóżeczko, ubranka,ledwo go przed praniem powstrzymałam.
Aż się boję co zobaczę w domu po powrocie;-)
elifit
Moderatorka
Ewa no porzadnie bym siostre opiepszyla.
Agulam fajnie z siostrą u mnie siostra urodziła miesiąc po mnie
Ja się wzięłam za pranie ciuszków bo przecież trzeba wyprać rożki kocyki pościele tetre flanele tapicerki wózka. Masakra ile tego jest
Agulam fajnie z siostrą u mnie siostra urodziła miesiąc po mnie
Ja się wzięłam za pranie ciuszków bo przecież trzeba wyprać rożki kocyki pościele tetre flanele tapicerki wózka. Masakra ile tego jest
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
Ha ha myślałam że po dzisiejszym będę z wyprawką do przodu a jestem do tyłu szkoda gadać
reklama
makota89
Fanka BB :)
Ha ha myślałam że po dzisiejszym będę z wyprawką do przodu a jestem do tyłu szkoda gadać
Awaria pralki?
Podziel się: