reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Kopacz są przesłodkie te Twoje literki mi się strasznie podobają:) a co do krzywizny jak byś przyklejała na ścianę to sobie je podciągniesz jak Ci będzie przeszkadzało ale dla mnie kapitalne:*

reklama
Świetne te literki. Na początku myślałam, że celowo takie powykrzywiane porobiłaś. Ja osobiście lubię takie nietuzinkowe kształty, są extra :) przede mną akcja zasłonki i się mega stresuje bo pierwszy raz coś na maszynie będę robić :)

kopacz super pomysl i naprawde swietnie wyszlo
szkoda ze ja nie mam maszyny chociaz wyszywanie S E B A S T I A N to troche pracy by bylo ale warto
dla mnie boomba

Hej, w poniedziałek będzie promocja w Lidlu na pampersy poniżej 50gr za sztukę. od poniedziałku, 05.05. - Lidl Polska

uprzedziłaś mnie :) też miałam o tym napisać :)

ja dziś zamówię biustonosze do karmienia na allegro, zostaje mi tylko przewijak (choć nie jestem pewna, czy będę używała, więc pewnie kupię jak uznam, że jest niezbędny) czekam na prześcieradełka, kocyk i ręcznik. resztę mam.

dziś powiedziałam koleżance, że w sobotę montujemy łóżeczko, a ona wielce zaskoczona, dlaczego już. nie wiem co w tym dziwnego. mamy początek maja. Adaśka spodziewam się na początku lipca, więc jak zorganizuję jego kącik na 2 miesiące wcześniej to uważam, że będzie to rozsądne...

uprzedziłaś mnie :) też miałam o tym napisać :)

ja dziś zamówię biustonosze do karmienia na allegro, zostaje mi tylko przewijak (choć nie jestem pewna, czy będę używała, więc pewnie kupię jak uznam, że jest niezbędny) czekam na prześcieradełka, kocyk i ręcznik. resztę mam.

dziś powiedziałam koleżance, że w sobotę montujemy łóżeczko, a ona wielce zaskoczona, dlaczego już. nie wiem co w tym dziwnego. mamy początek maja. Adaśka spodziewam się na początku lipca, więc jak zorganizuję jego kącik na 2 miesiące wcześniej to uważam, że będzie to rozsądne...

jak dla mnie nic w tym dziwnego tym bardziej ze coraz czesciej nam jest trudniej sie ruszac :)
u mnie lozeczko czeka w piwnicy na pomalowanie no i musze materace kupic, kosmetyki, pieluchym, termometr, torebke do wozka i inne *******y :/

jak dla mnie nic w tym dziwnego tym bardziej ze coraz czesciej nam jest trudniej sie ruszac :)
u mnie lozeczko czeka w piwnicy na pomalowanie no i musze materace kupic, kosmetyki, pieluchym, termometr, torebke do wozka i inne *******y :/

no właśnie moja koleżanka średnio kuma, że ja słabo znoszę ciąże i że nie mam pewności, czy nie złapią mnie jakieś skurcze, obowiązek leżenia, albo wizyta w szpitalu przed terminem...

reklama
no właśnie moja koleżanka średnio kuma, że ja słabo znoszę ciąże i że nie mam pewności, czy nie złapią mnie jakieś skurcze, obowiązek leżenia, albo wizyta w szpitalu przed terminem...

moje niektore znajome czy znajomi tez nie kumaja ze jakos idealnie ciazy ze znosze, przeciez kazda z nas przechodzi to inaczej :/ ja akurat odmiennie niz moja mama,mialam mdlosci, przytylam juz duzo wiecej niz ona, zle sie czuje, choruje itd :( wszystko boli :( ale ludzie nie kumaja

Do góry