angelika2014
Fanka BB :)
Kopacz są przesłodkie te Twoje literki mi się strasznie podobają a co do krzywizny jak byś przyklejała na ścianę to sobie je podciągniesz jak Ci będzie przeszkadzało ale dla mnie kapitalne:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, w poniedziałek będzie promocja w Lidlu na pampersy poniżej 50gr za sztukę. od poniedziałku, 05.05. - Lidl Polska
uprzedziłaś mnie też miałam o tym napisać
ja dziś zamówię biustonosze do karmienia na allegro, zostaje mi tylko przewijak (choć nie jestem pewna, czy będę używała, więc pewnie kupię jak uznam, że jest niezbędny) czekam na prześcieradełka, kocyk i ręcznik. resztę mam.
dziś powiedziałam koleżance, że w sobotę montujemy łóżeczko, a ona wielce zaskoczona, dlaczego już. nie wiem co w tym dziwnego. mamy początek maja. Adaśka spodziewam się na początku lipca, więc jak zorganizuję jego kącik na 2 miesiące wcześniej to uważam, że będzie to rozsądne...
jak dla mnie nic w tym dziwnego tym bardziej ze coraz czesciej nam jest trudniej sie ruszac
u mnie lozeczko czeka w piwnicy na pomalowanie no i musze materace kupic, kosmetyki, pieluchym, termometr, torebke do wozka i inne *******y :/
no właśnie moja koleżanka średnio kuma, że ja słabo znoszę ciąże i że nie mam pewności, czy nie złapią mnie jakieś skurcze, obowiązek leżenia, albo wizyta w szpitalu przed terminem...