reklama
Undomiel - trafiony zatopiony. Dobrze, że tak się udało kupić. Wygląda jak nowy, chyba mało używany! :-) A do niego jest spacerówka i nosidełko?
z 2011, ale po 1 dziecku, więc wygląda naprawdę bardzo dobrze, do niego jest spacerówka, a fotelik chcemy kupić nowy, ale nadal się waham nad modelem, ostatnio taki test znalazłam Test fotelików dziecięcych - Testy porównawcze
elifit
Moderatorka
Ale wam fajnie z tymi zakupami wozkowymi bryki super
malgorzatkar
Fanka BB :)
pamiętacie jak miałam dylemat co do fotelika dla bobasa? szwagierka nam oddała w święta nasz fotelik i sprawdziłam, nie pasuje do naszego samochodu... tak jak w corsie (zresztą się nie zdziwiłam, w końcu teraz też mamy opla) nie można uzyskać właściwego konta nachylenia i jest zbyt pionowo... albo uda się dokupic bazę i baza wyprostuje kont, albo będę sprzedawać i kupować zestaw cały nowy... fotelik w stanie całkiem dobrym wrócił, trochę tapicerka zaciągnięta, bo przecież trzeba było kolory zrobić dziewczęce (fotelik mam szary, kilka odcieni szarości i taki szaro-niebieski) i doczepić na jakieś szpilki/agrafki kwiatuszki i inne różowe pierdoły, ehhhhh
Gosia i Bartek
Malgosiu oby pasowala inna baza, no chyba ze wolisz nowy Niestety zycie pokazuje iz przyslowie " dobry zwyczaj nie pozyczaj" sprawdza sie. Nie wiem tylko jak to jest, ze " obcy" znajomi bardziej dbaja o pozyczone rzeczy niz blizsi....
U
użytkownik 902
Gość
Dlatego ja nie pożyczam nic nikomu, chyba, że na wieczne nieoddanie Sama staram się też niczego od nikogo nie pożyczać, jeśli mi się zdarzy, to albo oddaję jak najszybciej, albo dbam lepiej niż o swoje.
no ja tak samo, bardziej dbam o pożyczone niż swoje tak zostałam wychowana i myślę, że to dobre
my fotelik będziemy mieć po chrześniaku w kolorze niebieskim. Też planuję go trochę "udziewczęcić", ale w inny sposób niż pisała małgorzata. Foteliki mają wymienne pokrowce i zastanawiamy się właśnie nad wymianą całego pokrowca - nawet jak nasza ubrudzi czymś, to ubrudzi "swoje". Nie wyobrażam sobie agrafkami i innymi rzeczami majstrować żeby kwiatki były czy coś :-)
my fotelik będziemy mieć po chrześniaku w kolorze niebieskim. Też planuję go trochę "udziewczęcić", ale w inny sposób niż pisała małgorzata. Foteliki mają wymienne pokrowce i zastanawiamy się właśnie nad wymianą całego pokrowca - nawet jak nasza ubrudzi czymś, to ubrudzi "swoje". Nie wyobrażam sobie agrafkami i innymi rzeczami majstrować żeby kwiatki były czy coś :-)
reklama
malgorzatkar
dla mnie to po pierwsze niebezpieczne takie przyczepianie, bo nie wiadomo, kiedy to się odczepi... tapicerki można dokupić, ewentualnie może właśnie kupię nową, ale coś mi się zdaje, że nowy fotelik będzie trzeba, bo raczej baza nie poprawi tego konta, za duża różnica... w przyszłym tyg pojedziemy do smyka megastore z tym fotelikiem i niech pan sprawdzi, czy się uda... przede wszystkim, czy do tego modelu bazę można dokupić, bo pan nie był pewny, czy nie za stary ten fotelik (bo teraz do cybexa atona 1 można dokupić, ale podobno do modeli produkowanych przed bodajże wrześniem 2011 nie pasuje... a ja mam z 2011 właśnie...)
Podziel się: