reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja mam juz butelke tommee i chcialam kupic taki laktator ale nie wiem wlasnie czy reczny czy ele.ale chyba wezme reczny bo szkoda mi kasy na ele :( najwyzej kogos wynajme do dymania tyk ;) haha

reklama
Dziewczyny...czy te podkłady-podpaski Hartmanna są takie super. Troszkę zdziwiła mnie ich cena... Zastanawiam się czy warto?
Ostatnio miałam Bellę przez moment, a później duże ,nocne podpaski..
Wiem,że ten temat już był ,ale ja dopiero się zabieram za zakupy;-)

Laktator mam ręczny Avent - pewnie lepszy jest elektryczny, ale szkoda mi było kasy :sorry: jak musiałam pojechać na konferencję i cycki mi chciały pęknąć to raz dwa sobie poradził :rofl2:
Mleka nie kupuję, mam blisko do aptek, w razie czego męża wyślę :-D
Mika - ja za pierwszym razem miałam belli, ale wolałabym coś większego szczerze mówiąc, więc zaryzykuję z tym Hartmanem :-)

Ja miałam absorgyn - on jest prostokątny, więc wszystko co ma anatomiczny kształt będzie lepsze - zamówiłam teraz tego hartmanna i zobaczymy. Mam jedno duże opakowanie, potem mam nadzieję, że już na podpaskach nocnych pojadę

mika te bella to jak książka telefoniczna między nogami, a hartmany są wyprofilowane, długie, ale nie są tak kosmicznie grube. Dla mnie bez porównania.

Fakt, cena jest zdecydowanie wyższa ale jak oglądałam na żywo jedne i drugie to bella średnio mnie przekonała. Zresztą zwykłe podpaski z belli też mnie nie przekonują, grube a wcale nie są takie super chłonne.

Dziękuję wszystkim za opinie. W takim razie zamawiam Hartmanna...
Jakoś syndrom wicia gniazda sie uruchomił u mnie i nagle chcę mieć wszystko gotowe;-)
Uprane,uprasowane i spakowaną torbę...A tu jeszcze malowanie nas czeka....

reklama
Do góry