reklama
kopacz
Mummy :)
podtrzymuje pytanie Poli
a ja kupalam 2 komplety poscieli, kolderke i kocyk
a ja kupalam 2 komplety poscieli, kolderke i kocyk
U
użytkownik 902
Gość
Ja mam taki - szału nie ma, ale pieluchy i chusteczki i krem do tyłka się mieszczą;-)
.
Teraz widziałam jakieś z bajerami, z półkami nawet Ale że mam jaki mam to już nie będę kupować innego
EDIT: Gdybym miała kupować, to bym się za czymś takim rozejrzała MUNCHKIN ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI (4124348184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
.
Teraz widziałam jakieś z bajerami, z półkami nawet Ale że mam jaki mam to już nie będę kupować innego
EDIT: Gdybym miała kupować, to bym się za czymś takim rozejrzała MUNCHKIN ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI (4124348184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D o t i
Fanka BB :)
Załączniki
U
użytkownik 902
Gość
Ja kupowałam 5 lat temu, to nie było takich bajerów jak teraz Ale powiem Wam, że wcale nie są takie drogie - bo na alledrogo znalazłam za 60zł ten z półkami.
emyly
Fanka BB :)
Mi też leżaczek ułatwiał wiele Igor nie przepadał za łóżeczkiem, kojcem, wózkiem itp wiec świetnie się sprawdził. Miał ok 2 misięcy jak zaczęłam go używać, przydawał się też do karmienia jak jeszcze nie siedział stabilnie w łózeczku. Miał kilka poziomów, lekko się kołysał (można zablokowac tą funkcję) no i wibracje ale te akurat uważam za zbędne. Także ja uważam go za trafiony zakup
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Leżaczek to sprzęt idealny U mnie podobnie jak u Emyly. Młoda się w nim bawiła, obserwowała jak gotuję - no bo gdzie dziecko w kuchni postawić? Potem w nim jadła. Wózka w ogóle nie używałam w mieszkaniu i nie uznaję jeżdżenia wózkiem po parkiecie
Podziel się: