reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Ja mam taki - szału nie ma, ale pieluchy i chusteczki i krem do tyłka się mieszczą;-)
DSC06896.jpg.
Teraz widziałam jakieś z bajerami, z półkami nawet:shocked2: Ale że mam jaki mam to już nie będę kupować innego

EDIT: Gdybym miała kupować, to bym się za czymś takim rozejrzała MUNCHKIN ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI (4124348184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• DSC06896.jpg
    DSC06896.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam komodę z przewijakiem więc nie kupuję żadnego organizera. Dokładnie to łóżeczko i komodę.
1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
Niestety małło pasuje do mojej sypialni, ale darowanemu koniowi.... ;-)

Pościeli i wkładów do pościeli też nie kupuję, dopiero w październiku zacznę się tym interesować :)

Załączniki

• 1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
    1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 58
Ja mam taki najzwyklejszy - jak ze zdjecia ktore wrzucila Jagodka. Jak bede miala wielki problem z brakiem miejsca to kupie podobny jak z linka ,ktory wrzucila Jagodka. Kupujac nie natchnelam sie na na nic tego typu

Ja kupowałam 5 lat temu, to nie było takich bajerów jak teraz:tak: Ale powiem Wam, że wcale nie są takie drogie - bo na alledrogo znalazłam za 60zł ten z półkami.

Wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam zapytac co sadzicie o tych wszystkich lezaczkach/bujaczkach i kiedy dziecko cieszy taki bajer?

Mi też leżaczek ułatwiał wiele :) Igor nie przepadał za łóżeczkiem, kojcem, wózkiem itp wiec świetnie się sprawdził. Miał ok 2 misięcy jak zaczęłam go używać, przydawał się też do karmienia jak jeszcze nie siedział stabilnie w łózeczku. Miał kilka poziomów, lekko się kołysał (można zablokowac tą funkcję) no i wibracje ale te akurat uważam za zbędne. Także ja uważam go za trafiony zakup

reklama
Leżaczek to sprzęt idealny:-D U mnie podobnie jak u Emyly. Młoda się w nim bawiła, obserwowała jak gotuję - no bo gdzie dziecko w kuchni postawić? Potem w nim jadła. Wózka w ogóle nie używałam w mieszkaniu i nie uznaję jeżdżenia wózkiem po parkiecie:-p

Do góry