reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Ja mam taki - szału nie ma, ale pieluchy i chusteczki i krem do tyłka się mieszczą;-)
DSC06896.jpg.
Teraz widziałam jakieś z bajerami, z półkami nawet:shocked2: Ale że mam jaki mam to już nie będę kupować innego

EDIT: Gdybym miała kupować, to bym się za czymś takim rozejrzała MUNCHKIN ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI (4124348184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• DSC06896.jpg
    DSC06896.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam komodę z przewijakiem więc nie kupuję żadnego organizera. Dokładnie to łóżeczko i komodę.
1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
Niestety małło pasuje do mojej sypialni, ale darowanemu koniowi.... ;-)

Pościeli i wkładów do pościeli też nie kupuję, dopiero w październiku zacznę się tym interesować :)

Załączniki

• 1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
    1_rij_dzieciecy_w960_h450_q95.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 62
Ja mam taki najzwyklejszy - jak ze zdjecia ktore wrzucila Jagodka. Jak bede miala wielki problem z brakiem miejsca to kupie podobny jak z linka ,ktory wrzucila Jagodka. Kupujac nie natchnelam sie na na nic tego typu

Ja kupowałam 5 lat temu, to nie było takich bajerów jak teraz:tak: Ale powiem Wam, że wcale nie są takie drogie - bo na alledrogo znalazłam za 60zł ten z półkami.

Wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam zapytac co sadzicie o tych wszystkich lezaczkach/bujaczkach i kiedy dziecko cieszy taki bajer?

Mi też leżaczek ułatwiał wiele :) Igor nie przepadał za łóżeczkiem, kojcem, wózkiem itp wiec świetnie się sprawdził. Miał ok 2 misięcy jak zaczęłam go używać, przydawał się też do karmienia jak jeszcze nie siedział stabilnie w łózeczku. Miał kilka poziomów, lekko się kołysał (można zablokowac tą funkcję) no i wibracje ale te akurat uważam za zbędne. Także ja uważam go za trafiony zakup

reklama
Leżaczek to sprzęt idealny:-D U mnie podobnie jak u Emyly. Młoda się w nim bawiła, obserwowała jak gotuję - no bo gdzie dziecko w kuchni postawić? Potem w nim jadła. Wózka w ogóle nie używałam w mieszkaniu i nie uznaję jeżdżenia wózkiem po parkiecie:-p

Do góry