reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Michalina a ona wygląda jak prześcieradło czy jak narzuta na łóżko bardziej? długość ok, ja mam 4,6m a mam 152cm wzrostu :) nooo niby powinnam mieć 4,2m, ale jak kupowałam, to nie było takich krótkich. a zaczynałam na 5m właśnie

reklama
Michalina a ona wygląda jak prześcieradło czy jak narzuta na łóżko bardziej? długość ok, ja mam 4,6m a mam 152cm wzrostu :) nooo niby powinnam mieć 4,2m, ale jak kupowałam, to nie było takich krótkich. a zaczynałam na 5m właśnie

Hmm na upartego mogłabym ją do okna powiesić, całkiem ładna zasłonka by wyszła. A o co chodzi?

dobra chusta to tkana splotem skośno-krzyżowym, te z womara są zwykłe bawełniane i możesz mieć problem z dociągnięciem, bo to takie a'la prześcieradło cienkie... nie chcę zniechęcać, ale ona nie jest zbyt dobra...

Lilla polecam używaną kupić, już złamana będzie i będzie się łatwiej wiązać. mi złamanie nowej chusty z lenny lamb zajęło tak ze 2 tygodnie intensywnego prania i uzywania jako kocyk/prześcieradło/dywanik itp...

Lilla, mysle ze Małgorzatkar miała na mysli zeby kupowac chustę tkana splotem skośno-krzyżowym a odpuścić sobie te chusty "pościelowe"

reklama
Do góry