reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja już Zuzie wsadzalam w chustę. Mam tkana, skomplikowana na początku, ale kwestia kilka razy się zamotac, przełamać strach i idzie sprawnie :) elastyczna łatwiejsza ale grzeje okrotnie no i dla małego bobasa tylko. Kolkowa jest na jedno ramię, przez co przy ciezszym dzieciu jest niewygodna...

reklama
Arabelko w takim razie czekam na relację :)
Dzięki dziewczyny za porady. Chyba się jednak na tą kółkową zdecyduje, zwłaszcza, że mam okazję kupić ją za naprawdę śmieszne pieniądze. Więc wypróbuję i zobaczymy co z tego będzie

Tusiaczek to jak kupisz to ja czekam na relację ;)

Jaką macie karuzele do łóżeczka?
Rozlały mi się baterie w mojej FP Rainforest :( same maskotki zostały.

Ostatnia edycja:
ja mam warsztaty pojutrze, mam nadzieję, że stanę się mądra w temacie chustowania ;) chuste kupiłam tkaną :tak:

napiszesz co i jak po weekendzie.
Tusiaczek to jak kupisz to ja czekam na relację ;)

Jaką macie karuzele do łóżeczka?
Rozlały mi się baterie w mojej FP Rainforest :( same maskotki zostały.

ja mam tiny love, ale nie wiem ktore maskotki. chyba klasyczne.

a ja w końcu zapytalam w ośrodku zdrowia dziecka o specjalistę od wiązaniacchusty i dostałam namiary na kilka stron. Nie wiem tylko czy zdążę skorzystać bo w następny weekend już w PL będziemy i chyba tam pójdziemy na szkolenie. Może na tkana chuste się zdecydujemy :) Poproszę jjakieś linki do chust tkanych wartych grzechu B-)

Lilla, ja mam chustę tkana lennylamb ale nie wiem czy jest warta grzechu bo jeszcze jej nie używałam.
Małgorzatkar ja polecala.

reklama
Do góry