reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
U mnie jak u Gosi, 50 i 56 w użyciu.. Pampersy nadal zerówki:-p Próbowałam jedynek, ale potrafiły przecieknąć przy nodze. Ale wydaje mi się, że Adam nabiera ciałka, bo jakby drugi podbródek mu się robi i czyczki obrosły tłuszczykiem, brzuszek też jakby okrąglejszy, tylko te nóżki takie patyki długaśne;-)

My nosimy 62 i zaraz wskoczymy w 68. 68 się nosi tyle co 62 dopiero 74 dłużej. Myślę że na jesień to 68.
Zuzia ma długie nogi i na bank śpiochy i pajace na jesień 68. Body też zresztą.
My 3 miesiące skończymy 8 października. Wtedy już będzie zimno. We wrześniu jeszcze bywa ciepło.

Ostatnia edycja:
my właśnie wskakujemy w 62, ale widzę, że niektóre już za małe :p to zależy od firmy: w smykowych i h&mowych 62 spokojnie się mieści, w polskich niekoniecznie... Ola 80 rozmiar przeskoczyła jakoś ekspresem, taki skok miała, że praktycznie od razu z 74 na 86 przeszła

GiB ja właśnie tych białych pampersa używam:tak: Bo happy miałam tylko jedną paczkę, zużyliśmy od razu w szpitalu. Ja właśnie dlatego nie używam jedynek bo siki wylatują mu dziurami przy udach..:sorry:

reklama
Tusiaczku, z tymi rozmiarami to ciężko przewidzieć. Moja córka z 16 lipca, urodzona 53 cm i 3730 jeszcze we wrześniu i poczatek października nosiła 62.

Z synkiem już teraz zakładamy 62 i każdego dnia widzę róznicę. Mam zapasy unisexów na jesień i zimę po córce i zaczynam się bać ,że Adaś się nie zmieści:tak:

Ale body i pajacyki są zawsze potrzebne więc spokojnie możesz kupować

Do góry