reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Wiem ze temat smoczków uspokajających jest trudnym tematem... Ale zastanawiam sie czy sa smoczki idealne i w miare uniwersalne, ktore beda odpowiadały większości dzieci? czytałam sporo pozytywnych opinii o smoczkach dynamicznych LOVI, ale czy któraś z was mogłaby te opinie potwierdzić?

Mamy lovi, spełnia funkcję, Adam ma silny odruch ssania, więc czasem, żeby nie masakrował mi brodawek daję mu smoka. Wypluwa go tuż po zaśnięciu - tak samo robiła Klaudia. Aczkolwiek jest trochę za duży z zewnątrz i pół buzi zakrywa.

Leżaczek mam FP podobny do tego z posta Haust- jest ok, na Adasiu jeszcze nie testowany

Ja tak z innej beczki, nie wiem czy ten temat był już poruszany.
Zastanawiam się nad zakupem elektronicznej niani. Czy któraś z Was może jakąś polecić niezawodną i sprawdzoną? Tyle tego na rynku dostępnego, że nie wiadomo na co się zdecydować.

Oolga - ja sie nie orientuje

Co do smoczkow - ja mialam nuk i lovi. Lovi taki jaki ma Jagodkowy Adas, a ten nuk to jakis 0-3. Nuk ma wielkiego smoka, a lovi jest delikatniejszy.

Mam tez od poloznej jakis ortodontyczny 0-2. Myslalam, ze smok to smok, a tutaj okazuje sie, ze mozna wybrac lepszy i gorszy...

Moj Adas rzadko daje sie nabrac na smoka.

Oolga, ja mam stara nianie Philipsa, obsluzyla 4 dzieci i teraz 5.
Modelu dawno pewnie juz nie produkuja, ale marke polecic moge.

Moj Olek tez mowi nie dla smoka, zreszta nie widze potrzeby, zeby mu dawac.

Natalka też średnio się lubuje w smoczkach - mamy Nuk i Tommee tippee, z czego bardziej tolerowany jest nuk

witam lipcówki
mam do was mala prosbe - temat wyprawki juz za wami ale moze jeszcze pamietacie co gdzie kupowalyscie (chodzi mi głównie o allegro)
chcialabym, zeby na portalu mamasprzeda.pl pojawili sie ze swoim towarem sprzedawcy z allegro, którzy sa popularni wsrod forumowych mam. Czy moglybyście napisać mi (najlepiej za pomocą PW albo tu w tematach bede zagladac) u kogo robilyscie zakupy i kogo warto na taki portal zapraszac ?? oprócz samej wyprawki pewnie czesto kupujecie tez inne ubrania i zabawki - tacy sprzedawcy tez beda nam potrzebni !!

Liczę na waszą pomoc w tworzeniu tego portalu bo jest on skierowany do mam właśnie i my musimy wiedzieć co chcemy tam kupowac !!

pozdrawiam i zapraszam na mamasprzeda.pl
Mea - Monika

Ja tak z innej beczki, nie wiem czy ten temat był już poruszany.
Zastanawiam się nad zakupem elektronicznej niani. Czy któraś z Was może jakąś polecić niezawodną i sprawdzoną? Tyle tego na rynku dostępnego, że nie wiadomo na co się zdecydować.
Hej, my mamy philipsa i jest ok. nie używamy go często bo lubię mieć dziecko na oku :)

reklama
Do góry