reklama
arabelka
Fanka BB :)
Kum, ja kupowałam ten Kocyk bambusowy otulacz supeRRO kol. błękitny W-wa (4384823614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie wiem jak się sprawdzi, kolor taki brudny błękit. Na upał będzie ok
elifit
Moderatorka
Kum proponuje najpierw sprawdzić czy Twoje dziecko oby na pewno będzie chciało być otulone. Niby każdy noworodek lubi być krepowany na początku, ale mój np nie. Odkąd się urodził i zaczął machać konczynami to najlepiej mu się śpi jak może nimi machać nawet kocyk mu przeszkadza a o żadnym zawijaniu mowy nie ma. Więc jak widzisz nie ma reguły. Ja bym się wstrzymala na Twoim miejscu, aż poznasz preferencje swojego dziecka.
Dokładnie! W celu zobrazowania wklejam fote mojego Aru w drugiej dobie życia
Załączniki
malgorzatkar
Fanka BB :)
Moja Ola też nie znosiła być otulana, Zuzia też nie przepada, woli być przykryta
Tusiaczek2402
Moderatorka
Elifit no jakbym Szymka widziała
Moja lubiła w rożku spać, ale w lato to będzie masakra mam cieńkie kocyki bawełniane, ew. dużą tetrę, zobaczę czy mały będzie lubił
Taką instrukcję znalazłam
Dziewczyny pomóżcie - jakiej firmy macie chusty??? Chyba zdecyduję się na elastyczną, bo podobno do 14kg wytrzyma, a ja aż takiego ciężaru dźwigać nie dam rady no i nie mam doświadczenia w wiązaniu, więc też elastyczna powinna być lepsza prawda? I nie wiem jaką firmę i rozmiar wybrać
Taką instrukcję znalazłam
Dziewczyny pomóżcie - jakiej firmy macie chusty??? Chyba zdecyduję się na elastyczną, bo podobno do 14kg wytrzyma, a ja aż takiego ciężaru dźwigać nie dam rady no i nie mam doświadczenia w wiązaniu, więc też elastyczna powinna być lepsza prawda? I nie wiem jaką firmę i rozmiar wybrać
Załączniki
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
Elastyczna nie wytrzyma do 14kg. Ledwo 7-8kg da się nosić. Ja mam infanta, ale z tego co widziałam wypadli z rynku. Lenny lamb są podobno dobre
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ka.wo to zależy od producenta. Na stronie lenny lamb jest kalkulator, wpisujesz wzrost i wagę osoby noszącej i proponują Ci rozmiar i jeśli wypełnisz dalszą ankietę wyskoczą produkty, które polecają. Dla takiego średniaka jak ja np. na 165cm wzrostu i 55-60kg wagi rozmiar u tego producenta to M. Jak nie masz pewności co do rozmiaru, pisz maile do obsługi.
Podziel się: