reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Bellina, jest prosty sposób na to. Codziennie zapodaj kilogram i już .A skąd masz wiedzieć kiedy się zacznie.
Problem w tym,że ty raczej na koniec lipca masz termin a czereśni już może nie być:tak:

reklama
Witam, jestem czerwcowka 2014. Jak jeszcze ktoras mama zastanawia sie nad kupnem laktatora to polecam Lovi Prolactis
Moja opinia na temat laktatora Lovi prolactis moze byc tylko pozytywna.
Wszystko ładnie zapakowane, każda część ma swoje miejsce w torbie.
Cały sprzęt działa cicho i bez zarzutów. Odciąga pokarm szybko i bezboleśnie,
ma regulacje trybu ssania dzięki czemu każda mama może dostosować laktator do swoich potrzeb.
Łatwy w użyciu, składaniu i czyszczeniu. Laktator można używać na prąd,
na baterie albo jako laktator reczny. Naprawdę polecam!

Wyprawka szpitalna dla mnie i małej zamknęła się w 2 torbach:
P1270826.jpg
Duża dla mnie + pieluszki, mała torba dla małej ;-)

Najpiękniejszy widok jaki cieszy moje oczy od 2 dni:

P1270828.jpg
Małe poukładane ubranka mnie rozczulają ale te powieszone wzruszają do łez :-)

I przesyłka sprzed chwili. Na olx kupiłam prześcieradełka dwa i przewijak za 30zł - jestem zaskoczona bo stan idealny! A myślałam, że się jednak na przewijak nie zdecyduję. Ale za taką cenę postanowiłam nie cudować i po prostu kupić. Te prześcieradełka po założeniu są bardzo napięte - tak powinno być, czy u was są luźne?
W czwartek popołudniu pokój małej będzie już gotowy :-D
P1270830.jpg

Załączniki

• P1270826.jpg
    P1270826.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 74
  • P1270828.jpg
    P1270828.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 71
  • P1270830.jpg
    P1270830.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 67
Michalina, chyba masz wprawe w pakowaniu, te torby takie male sie wydaja. Szafa sliczna , slodka taka :)

pokrowca na przewijak nie zakladalam jeszcze przez koty, wiec nie wiem, czy jest napiety.

reklama
U mnie pokrowiec na przewijak i prześcieradło w lóżeczku są napięte :tak: Jakoś nie pamiętam, żeby frotowe prześcieradło było też tak napięte :sorry2:

Do góry