reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Kopacz wode wez ze soba. Michalina do pupy sie je wklada. Jakbys tampona wkladala tylko bez nitki.
kopacz
Mummy :)
GiB jestes dobra wode to ja musze jeszcse kupic i jakies przekaski skoro polecacie bo raczej na szpitalnym jedzeniu nie pojade
s.michalina
GiB no przecież pisałam, że mniej więcej się orientuję A tamponów nie używam Ale może celnę
Śmiechowo będzie, oby tak na samym porodzie było.
Śmiechowo będzie, oby tak na samym porodzie było.
karolq8
Witam, jestem czerwcowka 2014. Jak jeszcze ktoras mama zastanawia sie nad kupnem laktatora to polecam Lovi Prolactis
Moja opinia na temat laktatora Lovi prolactis moze byc tylko pozytywna.
Wszystko ładnie zapakowane, każda część ma swoje miejsce w torbie.
Cały sprzęt działa cicho i bez zarzutów. Odciąga pokarm szybko i bezboleśnie,
ma regulacje trybu ssania dzięki czemu każda mama może dostosować laktator do swoich potrzeb.
Łatwy w użyciu, składaniu i czyszczeniu. Laktator można używać na prąd,
na baterie albo jako laktator reczny. Naprawdę polecam!
Moja opinia na temat laktatora Lovi prolactis moze byc tylko pozytywna.
Wszystko ładnie zapakowane, każda część ma swoje miejsce w torbie.
Cały sprzęt działa cicho i bez zarzutów. Odciąga pokarm szybko i bezboleśnie,
ma regulacje trybu ssania dzięki czemu każda mama może dostosować laktator do swoich potrzeb.
Łatwy w użyciu, składaniu i czyszczeniu. Laktator można używać na prąd,
na baterie albo jako laktator reczny. Naprawdę polecam!
s.michalina
Wyprawka szpitalna dla mnie i małej zamknęła się w 2 torbach:
Duża dla mnie + pieluszki, mała torba dla małej ;-)
Najpiękniejszy widok jaki cieszy moje oczy od 2 dni:
Małe poukładane ubranka mnie rozczulają ale te powieszone wzruszają do łez :-)
I przesyłka sprzed chwili. Na olx kupiłam prześcieradełka dwa i przewijak za 30zł - jestem zaskoczona bo stan idealny! A myślałam, że się jednak na przewijak nie zdecyduję. Ale za taką cenę postanowiłam nie cudować i po prostu kupić. Te prześcieradełka po założeniu są bardzo napięte - tak powinno być, czy u was są luźne?
W czwartek popołudniu pokój małej będzie już gotowy
Duża dla mnie + pieluszki, mała torba dla małej ;-)
Najpiękniejszy widok jaki cieszy moje oczy od 2 dni:
Małe poukładane ubranka mnie rozczulają ale te powieszone wzruszają do łez :-)
I przesyłka sprzed chwili. Na olx kupiłam prześcieradełka dwa i przewijak za 30zł - jestem zaskoczona bo stan idealny! A myślałam, że się jednak na przewijak nie zdecyduję. Ale za taką cenę postanowiłam nie cudować i po prostu kupić. Te prześcieradełka po założeniu są bardzo napięte - tak powinno być, czy u was są luźne?
W czwartek popołudniu pokój małej będzie już gotowy
Załączniki
malgorzatkar
są napięte, ale one się rozciągną trochę
kopacz
Mummy :)
Michalina podziwiam ze w taka mala torbe sie spakowalas i ladne mebelki a przewijak fajny.niestety moje przecieradelka na niego nie sa takie opiete
Hubson
Michalina, chyba masz wprawe w pakowaniu, te torby takie male sie wydaja. Szafa sliczna , slodka taka
pokrowca na przewijak nie zakladalam jeszcze przez koty, wiec nie wiem, czy jest napiety.
pokrowca na przewijak nie zakladalam jeszcze przez koty, wiec nie wiem, czy jest napiety.
reklama
Podziel się: