reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja lubię ziaje, płyn do demakijazu rewelacyjny i tani, płyn micelarny, do intymnej kiedyś ziaje stosowalam ze względu na cenę :) teraz aa, jak kiedyś miałam częste infekcje to aa pomógł i tak zostałam przy nim

reklama
Ziaję lubię, ale ma jeden minus - stosują parabeny prawie we wszystkim:-(
Co do porodu, Kopacz przede wszystkim spakuj papiery - kartę ciąży, grupę krwi itd, żeby nikt nie musiał potem na cito dowozić - jak nie wiesz co pakować dzwoń na IP, tam muszą Cię poinformować. Jak będziesz jeszcze przelotem w tym szpitalu (miałaś ktg chyba mieć?) to zapytaj położnej z izby przyjęć po prostu co będzie potrzebne:tak:

Ziaję lubię, ale ma jeden minus - stosują parabeny prawie we wszystkim:-(
Co do porodu, Kopacz przede wszystkim spakuj papiery - kartę ciąży, grupę krwi itd, żeby nikt nie musiał potem na cito dowozić - jak nie wiesz co pakować dzwoń na IP, tam muszą Cię poinformować. Jak będziesz jeszcze przelotem w tym szpitalu (miałaś ktg chyba mieć?) to zapytaj położnej z izby przyjęć po prostu co będzie potrzebne:tak:

Wczoraj mialam ktg i zrobilam zdj co potrzeba..

Pisza ten alantan..a jak ja go nie mam?wszystkie kosmetyki mam z rosmanna.

Załączniki

• 1403762990402.jpg
    1403762990402.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 66
ze wzgledu na taki rozruch lipcowych mam dostalam powera i dokupilam juz prawie wszystko (brakuje mi pieluszek) wczoraj pralam jeszcze koszule. mam pytanie u nas jest bardzo twarda woda ja kupuje zawsze do kapieli emolium, a czym smarowac takiego malusza po kapieli? tez dobrze z tej samej serii kupic balsam? bo mama mi kupila oliwke linomag plus masc, czy wykorzystac to?
kopacz te kosmetyki to takie przykladowe sa

kurde a mi się wydaje że już obiad jadłam po cc, urodziłam o 2.37 a święcie przekonana jestem że głodna nie chodziłam :confused: w ogóle tak sobie próbuję przypomnieć chodź co i amba ... nie pamiętam, teraz 8 lipca wam opiszę jak to w Danii jest, albo może już 7, bo dzień wcześniej jest zebranie z ciężarnymi i opowiadanie wszystkiego

Zmieściłam się jakoś w tą torbę turystyczną z biedry :tak:
Pampersy 1 mam zielono-żółte, używałam też happy, ale teraz to one są droższe :confused:
Po cc byłam jak wilk głodna, bo praktycznie cały dzień nie jadłam, dali mi kleik po jakiś 15h :angry: całe szczęście wcześniej zjadłam pół opakowania herbatników i kilka landrynek, bo bym chyba padła :rofl2:

Lui - ja mam balneum i zwykle nie trzeba czymś dodatkowym smarować, ale w razie czego mam oliwkę hipp - bardzo ją lubię i ma super skład :tak:
Ziaję bardzo lubię, ale tymi parabenami mnie wkurzają :wściekła/y:

reklama
Do góry