reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja lubię ziaje, płyn do demakijazu rewelacyjny i tani, płyn micelarny, do intymnej kiedyś ziaje stosowalam ze względu na cenę :) teraz aa, jak kiedyś miałam częste infekcje to aa pomógł i tak zostałam przy nim

reklama
Ziaję lubię, ale ma jeden minus - stosują parabeny prawie we wszystkim:-(
Co do porodu, Kopacz przede wszystkim spakuj papiery - kartę ciąży, grupę krwi itd, żeby nikt nie musiał potem na cito dowozić - jak nie wiesz co pakować dzwoń na IP, tam muszą Cię poinformować. Jak będziesz jeszcze przelotem w tym szpitalu (miałaś ktg chyba mieć?) to zapytaj położnej z izby przyjęć po prostu co będzie potrzebne:tak:

Ziaję lubię, ale ma jeden minus - stosują parabeny prawie we wszystkim:-(
Co do porodu, Kopacz przede wszystkim spakuj papiery - kartę ciąży, grupę krwi itd, żeby nikt nie musiał potem na cito dowozić - jak nie wiesz co pakować dzwoń na IP, tam muszą Cię poinformować. Jak będziesz jeszcze przelotem w tym szpitalu (miałaś ktg chyba mieć?) to zapytaj położnej z izby przyjęć po prostu co będzie potrzebne:tak:

Wczoraj mialam ktg i zrobilam zdj co potrzeba..

Pisza ten alantan..a jak ja go nie mam?wszystkie kosmetyki mam z rosmanna.

Załączniki

• 1403762990402.jpg
    1403762990402.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 64
ze wzgledu na taki rozruch lipcowych mam dostalam powera i dokupilam juz prawie wszystko (brakuje mi pieluszek) wczoraj pralam jeszcze koszule. mam pytanie u nas jest bardzo twarda woda ja kupuje zawsze do kapieli emolium, a czym smarowac takiego malusza po kapieli? tez dobrze z tej samej serii kupic balsam? bo mama mi kupila oliwke linomag plus masc, czy wykorzystac to?
kopacz te kosmetyki to takie przykladowe sa

kurde a mi się wydaje że już obiad jadłam po cc, urodziłam o 2.37 a święcie przekonana jestem że głodna nie chodziłam :confused: w ogóle tak sobie próbuję przypomnieć chodź co i amba ... nie pamiętam, teraz 8 lipca wam opiszę jak to w Danii jest, albo może już 7, bo dzień wcześniej jest zebranie z ciężarnymi i opowiadanie wszystkiego

Zmieściłam się jakoś w tą torbę turystyczną z biedry :tak:
Pampersy 1 mam zielono-żółte, używałam też happy, ale teraz to one są droższe :confused:
Po cc byłam jak wilk głodna, bo praktycznie cały dzień nie jadłam, dali mi kleik po jakiś 15h :angry: całe szczęście wcześniej zjadłam pół opakowania herbatników i kilka landrynek, bo bym chyba padła :rofl2:

Lui - ja mam balneum i zwykle nie trzeba czymś dodatkowym smarować, ale w razie czego mam oliwkę hipp - bardzo ją lubię i ma super skład :tak:
Ziaję bardzo lubię, ale tymi parabenami mnie wkurzają :wściekła/y:

reklama
Do góry