reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Elifit aktualnie śpię, bo non-stop ze mnie coś wycieka:-D

Emily, tak dzieciaka z gołym tyłkiem pakuję w body:tak:.. Nie wyszła Ci ta ironia, bo pampersa zakładam:sorry:

Nie wiem co w tym dziwnego, że zawsze pierwszą warstwą u mnie (i u wszystkich moich znajomych mam) jest body przy małym dziecku - przy 9 m-cznej Klaudii jak było ciepło, to zakładałam na gołe ciałko jakieś koszulki itp, bo warstw byłoby za dużo, ale jak była malutka to zawsze bazą było body, w nocy również.

Elifit aktualnie śpię, bo non-stop ze mnie coś wycieka:-D

Nie wiem co w tym dziwnego, że zawsze pierwszą warstwą u mnie (i u wszystkich moich znajomych mam) jest body przy małym dziecku - przy 9 m-cznej Klaudii jak było ciepło, to zakładałam na gołe ciałko jakieś koszulki itp, bo warstw byłoby za dużo, ale jak była malutka to zawsze bazą było body, w nocy również.

Ups rzeczywiście ja też ;) z tego samego powodu :D

Body to generalnie dla mnie odpowiednik podkoszulka. U mnie jest to jedyna warstwa zamiennie z kaftanikami i koszulkami albo pajacem. A na to albo sweterek lub bluza. No ale wiadomo że każdy ma swoje przyzwyczajenia :) i nic w tym dziwnego :)

Ale wiesz co teraz się zaczęłam zastanawiać, że może to ma związek z jakąś tradycją regionalną, bo serio nie widziałam niemowlęcia w pajacu bez bodziaków pod spodem:eek:

Moja dopiero od 3 tygodni nie chodzi w bodach, od kiedy nocnik wszedl w życie teraz tylko na noc body. Ale dla mnie body jako ciuch jest super do przytrzymania 'pieluszki, plecaki nie wychodzą i w ogóle tak tak dla bodow

Jagodka jestes strasznie uszczypliwa... ;) juz ktorys raz odpowiadasz niemilo jak cos jest nie po Twojej mysli... I to nie tylko mi. Ale trafi kosa na kamien. Jestes taka madra ze chyba to forum jest niepotrzebne. Napisz co masz do powiedzenia o dzieciach i zabron komentowania. Dostalam wiadomosc prywatna od jednej z uzytkowniczek ze Ty strasznie sie czepiasz i madrujesz jakbys pozjadala wszystkie rozumy i zebym sie nie przejmowala. Generalnie to mam na to wyj....ne co Ty tam sie madrujesz ;)

Ostatnia edycja:
Nie no lepiej smiac sie z dziewczyn ktore nie ubieraja dziecka tak jak ona ze maja jakies tradycje regionalne ;) jak mozna byc takim uszczypliwym i przemadrzalym na kazdym kroku. Wspolczuje facetowi :D

reklama
Emily będę mądrzejsza i nie skomentuję Twojego tonu. Nie zauważyłam, żebym się z tego śmiała, raczej byłam zaskoczona, radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

Do góry