reklama
walczacamama
Fanka BB :)
Może zrobilybysmy tutaj taka wspólną listę "must have"? i na przykład produkty mniej potrzebne.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez! Jestem w tym temacie zielona,fajnie było by wiedzieć co jest must have a co mniej potrzebne.Super właśnie mam zamiar w przyszłym tygodniu zrobić zamówienie. Jestem za wspólna lista
Ja tez się podpinam. Oprócz sudocremu i octenisepta nie mam nic [emoji85][emoji87]
A właśnie, może się orientujecie jaka ma ważność octenisept po otwarciu. W tamtym roku go otwierałam i użyłam dosłownie cztery razy i od tamtej pory leży w szafce. Data ważności na opakowaniu jest długa. Ale taki otwarty ile może stać??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A właśnie, może się orientujecie jaka ma ważność octenisept po otwarciu. W tamtym roku go otwierałam i użyłam dosłownie cztery razy i od tamtej pory leży w szafce. Data ważności na opakowaniu jest długa. Ale taki otwarty ile może stać??
Link do: Octenisept Płyn do dezynfekcji ran błon śluzowych skóry Octeni Sept na rany 1000ml -Ja tez się podpinam. Oprócz sudocremu i octenisepta nie mam nic [emoji85][emoji87]
Patrząc na to wynika, że jest jeszcze ok bo 3 lata.
Link do: Octenisept Płyn do dezynfekcji ran błon śluzowych skóry Octeni Sept na rany 1000ml -
Patrząc na to wynika, że jest jeszcze ok bo 3 lata.
Dziękuje!! Ja mam niemieckie opakowanie wiec nawet do ulotki nie patrzyłam bo ja po niemiecku średnio a nie pomyślałam żeby na necie poszukać [emoji85][emoji87]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba kupię te kropelki niemieckie na kolki. Ostatnio koleżanka co urodziła tu pisała mi ze polecił jej pediatra i daje małej mimo ze nie ma kołek ale tak zapobiegawczo bo można i wszystko dobrze jest.
M@gda
Moderatorka
Ja chyba kupię te kropelki niemieckie na kolki. Ostatnio koleżanka co urodziła tu pisała mi ze polecił jej pediatra i daje małej mimo ze nie ma kołek ale tak zapobiegawczo bo można i wszystko dobrze jest.
A kiedy urodziła? Podobno kolki zaczynają się od ok 4 tyg. Ale zapobiegawczo, chyba nie zaszkodzi
reklama