O właśnie, zapomniałam. Majtki siateczkowe ( ja miałam wielorazowe bo lepiej przepuszczają powietrze, są miękkie i delikatniejsze od jednorazowych). Jeżeli chcecie przechowywać pokarm to kupcie woreczki jeszcze. Ja miałam z baby ono. Bardzo fajne. Podkład dla dziecka na łóżeczko. Ja mam z canpola taką ceratkę jakby.
A z nie aptecznych to podkłady na przewijak, pieluch tetrowych z 15 minimum, flanelowych z 5, chusteczki do pupy, pampersy 1, balsam do ciała, coś do kąpieli, ziajka na ciemieniuchę, miekka szczotka do włosów, nożyczki do paznokci, proszek i plyn do prania, i polecam miec rumianek na brzuszek, olej lniany (dodaje sie do mleka 4 krople jakby kupy nie bylo), herbatka z rosmana babydream koperkowa i oczywiście ubranka
A jezeli chodzi o octenisept to nawet ja pępuszek będziecie smarować spirytusem to i tak kupcie. Octeniseptem mozna psikać swoje krocze po sn bądź raby po cc żeby szybciej się goiło.
Z apteki gemini polecam też butelki dr Brown's. Poczytajcie sobie o nich. Warto.
Ja miałam laktator ręczny z canpola i byłam zadowolona. W 10 minut miałam całą flaszkę z dwóch piersi. I jeszcze sobie pomroziłam.