reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

1354406156.jpg samantaa ja kupilam abena ale w aptekach ich nie ma ja musze popytac w sklepach medycznych, moze tam beda mic bo z allegro zamowilam. 1 op kosztowalo 8,29 a bella u mnie w aptekach kosztuje ponad 6 zeta.
mnie w aptece polecala kobita te 1357843733.jpg cos ala bella na allegro sa teraz na promocji 2,5 za paczke.

reklama
Ja płaciłam za podkłady Belli 4 zł a za te Absorgyn 3,59 i to robi ten sam producent bo to sa powiązane firmy. Bella to spółka córka Toruńskich Zakładów Materiałów Opatrunkowych, która robi Absorgyn.

wracajac do tantum rosa - nam polozna polecala zabrac z domu do szpitala taki rozpylacz jak jest do kwiatow by roztworem spryskiwac krocze - ja szuklalam rozpylacza po kwiaciarniach i nie znalazlam... :(
ale jest jeszcze nadzieja, ze w ogrodniczym bedzie cos takiego.

Dziewczyny ja kupiłam ten ABSORGYN nie wygląda na wygodny ale jest wszyscy polecaja....i to jest zamiast podpasek....a na lożko mam takie podkłady Belli albo Happy juz nie pamietam i je sie kladzie na prześcieradło zeby nie ubrudzic a inne ich zastosowanie to np dla dziecka jak bedziemy je przewijac to na tym tez mozna (ale one sa jednorazowe) to oprócz tych dwóch rzeczy ja jeszcze cos potrzebuje?? bo przyznam sie ze troche sie gubie w tych nazwach....podkłady poporodowe, higieniczne juz nie wiem ktore to ktore...

reklama
Ile macie tych majtek siatkowych? Bo ja tylko takie kupiłam i to tylko jedno opakowanie, bede przepierać w toalecie bo to schnie w minute. Nie wiem czy nie dokupić więcej.

Do góry