No to ja Was mogę pocieszyć. Termin mam na początek stycznia 2-4.01 (bo długość cyklu 28-30 dni) i nadal jestem w lesie, ale się tym nie przejmuję. Z zakupów nie mam jeszcze wózka, rożka, spirytusu, tantum rosa. Ciuszki te najmniejsze mam już poprane, bo takie dostałam paczką od teściowej, ale za to nadal są w tym kartonie, w którym zostały przysłane, stoją za łóżkiem. Łóżeczko mam nierozłożone, a torba do szpitala nie jest spakowana... Może to nieodpowiedzialne, ale czuję, że jeszcze mam czas.
reklama
claudia4you i dziewczyny, które mają termin na koniec stycznia - macie już wszystko tak na tip top przygotowane? Ja jeszcze muszę kilka rzeczy nabyć, niby pierdoły, ale jednak bez tego się nie da obyć, ciągle zwlekam i zastanawiam się czy tylko ja tak odpuszczam sobie...
ewa zapomnij ja nawet jeszcze torby nie widzialam na oczy bo u rodzicow jest i musze ja zabrac. lozeczko w piwnicy czeka na swoj cza a pokoj trzeba jeszcze pomalowac eh. no i musze jeszcze tantum rosa kupic bo nie mam a leb ze mnie bo zamiast od kilku miesiecy robic zapasy do szpitala dla mnie to na ostatnio chwile zostawilam wszystkie zakupy dla siebie. a pieluch dla dzidzi to mamy tylko huggies 1 (27 szt) no i 1 paczke huggies 2 jak moj mowi po co wiecej eh chlopy
ariska
Fanka BB :)
kashyaa ja też termin 31 albo 1 stycznia i łożeczko bedę rozkładać dopiero na święta, wprawdzie torba spakowana ale w domu nie mam wszystkich kosmetyków jeszcze. A co do wózka się nie przejmuj bo na początku raczej z takim maleństwem nie śmiga się na spacery więc spokojnie po porodzie możesz wózek kupić
Malutk_a nas też jeszcze czeka malowanie pokoju dla małej ale wcześniej musi przyjść facet i zrobić mi szafę. Mąż miał w tym tygodniu malować ale doszliśmy do wniosku że i tak przy montazu się pobrudzi wiec stwierdziliśmy że poczekamy. Może teraz w sobotę uda się ją postawić a jak nie to najpoźniej wg obietnic przed świętami wiec wtedy juz nie będę miała żadnej wymówki i będę musiała zabrać się do roboty. Aby tylko sił mi starczyło!
Dominika81
claudia4you i dziewczyny, które mają termin na koniec stycznia - macie już wszystko tak na tip top przygotowane? Ja jeszcze muszę kilka rzeczy nabyć, niby pierdoły, ale jednak bez tego się nie da obyć, ciągle zwlekam i zastanawiam się czy tylko ja tak odpuszczam sobie...
Ewcia - ja mam na 3 stycznia a jestem daleko w lesie!!!!!
na razie mam spakowane - spioszki i kaftaniki dla dziecka do szpitala oraz skarpetki i czapeczki - I TO WSZYSTKO!
wczoraj zamówiłam dopiero na allegro rzeczy dla siebie i częściowo dla dziecka - np. podkłady ginekologiczne, staniki do karmienia (nie mam jeszcze ani jednego!)
nie mówiąc juz o tym, że pieluch też nie mam, wózka nie zamowiłam jeszcze i wogóle jestem w lesie....
wczoraj mama mnie zmusiła do przyniesienia pudel ze strychu po Jasiu - to przynajmniej ubranka przejrzałam i jedną szufladę wypełniłam
zrobiłam też wczoraj PIERWSZE pranie
jutro zrobię drugie
części rzeczy wogóle prać nie będę - były na strychu poprane, dobrze zabezpieczone, tylko powietrzyłam.
kocyki, pieluszki tetrowe i flanelowe popiorę, ale też w normalnym proszku, bo nie mam dziecięcego
niestety nie mam jak sie ruszyć z domu - dziecko teraz chore, zresztą pewnie nie miałabym go z kim zostawić, mąż jeździ autem, od 3 tygodni, odkąd zima się zaczęła wychodzi z domu o 6 wraca o 21...
tak tylko chciałam Cie pocieszyć
joasienka1
samantaa-ja kupiłam wszystko u tego sprzedającego:
Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
też któraś z forumek poleciła, kupiliśmy u niego od wanienki, przewijaka po waciki i inne.
szybka dostawa i pełny profesjonalizm.
też któraś z forumek poleciła, kupiliśmy u niego od wanienki, przewijaka po waciki i inne.
giovannessa
I ja się do niego wybieram osobiście, bo mam tam jakieś 2 kilometrysamantaa-ja kupiłam wszystko u tego sprzedającego:
U nas najtaniej, największy wybór.
Tylko kiedy to będzie, jak ja wiecznie nie mam czasu...
A kupiłyście jakieś smoczki uspakajające? Zastanawiam się czy w ogole kupować, bo jak urodziłam Anię to miałam wszystkie możliwe rodzaje i wszystko poszlo na śmietnik czy komuś oddałam, już nie pamiętam. Nie wiem czy jest sens kupować, a jeśli już to jakie? Avent czy Tommi Tippi (czy jak to się tam pisze)?
reklama
Podziel się: