reklama
C
claudia4you
Gość
Mi starczą słuchawki do telefonu i telefon i posłucham sobie muzyki jak będę mieć czas a siły na to są prawie zawsze...
Ja tam wam życzę (życzę nam wszystkim) byśmy do tego szpitala wskoczyły jak po bułki - urodzić i do domu. Niestety poprzednio spędziłam tam ponad tydzień i gdyby nie książka zdechła bym z nudów.
Na wszelki wypadek więc zabieram bo nie mam ochoty "sufitować".
Na wszelki wypadek więc zabieram bo nie mam ochoty "sufitować".
ariska
Fanka BB :)
Damqelle - z gwinta najlepsza ja już opanowałam picie z baniaka 5l z gwinta ;D
giovannessa
Fanka BB :)
Książkę to ja też obowiązkowo zabieram...
Tak Wam tylko doradzę, z doświadczenia - same sobie tą książkę wybierzcie
Jak pojechałam rodzić najstarszego syna, to mi do głowy nie przyszło, żeby sobie coś do czytania wziąć - i na drugi dzień prosiłam męża, żeby mi coś przywiózł. On pyta - co? A wtedy w modzie były Harlequiny - więc ja na to, że może mi kupić ze dwa, żeby mi się szybko czytało i żebym nie musiała za dużo nad tym myśleć ;-)
Po godzinie on - dumny z siebie - przyjeżdża, mówi: właśnie nowa seria tych Harlequinów wyszła, jakaś medyczna, to Ci kupiłem dwa pierwsze...
Ja otwieram, a tam na pierwszej stronie: Z końca korytarza dobiegał krzyk rodzącej kobiety...
Rzecz się działa w klinice położniczej...
Do dzisiaj tych Harlequinów nie przeczytałam, powędrowały do kosza
Tak Wam tylko doradzę, z doświadczenia - same sobie tą książkę wybierzcie
Jak pojechałam rodzić najstarszego syna, to mi do głowy nie przyszło, żeby sobie coś do czytania wziąć - i na drugi dzień prosiłam męża, żeby mi coś przywiózł. On pyta - co? A wtedy w modzie były Harlequiny - więc ja na to, że może mi kupić ze dwa, żeby mi się szybko czytało i żebym nie musiała za dużo nad tym myśleć ;-)
Po godzinie on - dumny z siebie - przyjeżdża, mówi: właśnie nowa seria tych Harlequinów wyszła, jakaś medyczna, to Ci kupiłem dwa pierwsze...
Ja otwieram, a tam na pierwszej stronie: Z końca korytarza dobiegał krzyk rodzącej kobiety...
Rzecz się działa w klinice położniczej...
Do dzisiaj tych Harlequinów nie przeczytałam, powędrowały do kosza
... Hej Brzuchatki mam pytanie odnośnie torby do szpitala ... czy Wy zabieracie takie rzeczy jak np.: szczoteczka do włosków, nożyczki, frida, kosmetyki i ręcznik dla dziecka bo u nas w szpitalu niby kąpią dzieci ale ...
reklama
Podziel się: