reklama
Wszystko też zależy od tego czy będzie -15 czy +5 stopni, bo to różnie może być. Ja myślę, że jeśli nie będzie bardzo zimno to body z dł. rękawem + pajac + kombinezon + czapeczka bawełniana + druga czapeczka cieplejsza. Na to ciepły kocyk i chyba będzie ok.
ariska
Fanka BB :)
tylko to zależy co chcemy na body bo jak pajaca to body + pajac, a jak śpiochy to body + kaftanik + śpiochy
madzialena647
Troszke skomplikowane to ubieranie maluszka:-) ja w sumie w myslach mam ulozone jak ubiore czyli body z dlugim rekawkiem + pajacyk + skarpeteczki + czapeczka cienka i grubsza+ kombinezon I doczytalam tutaj ze zakladacie tetrowa pieluche na twarzyczke - kompletnie zapomnialam!! wiec dzieki;-);-)
Ja planuje zalozyc:
body dl.rękaw chyba ze polozna zasugeruje kaftanik
śpioszki albo pajac
skarpetki
cenka czapeczka
kombinezon
gruba czapka
kocyk
tetra na buzke
wiecie o to jak ubrac maluszka bedziemy mogly poradzic sie poloznej,na pewno powiedza a maz zawsze moze dowieźć jak czegos bedzie brakowac..
body dl.rękaw chyba ze polozna zasugeruje kaftanik
śpioszki albo pajac
skarpetki
cenka czapeczka
kombinezon
gruba czapka
kocyk
tetra na buzke
wiecie o to jak ubrac maluszka bedziemy mogly poradzic sie poloznej,na pewno powiedza a maz zawsze moze dowieźć jak czegos bedzie brakowac..
Ostatnia edycja:
b_iala
wiecie co dziewczyny... a ja torby nie mam jeszcze spakowanej.. co gorsze nie mam połowy rzeczy które musze do niej spakowac.... o zgrozo.. a własnie zerknełam ze jak byłam w ciazy z tOmkiem to dzis spakowałam torbe hihih spakuje teraz dopiero po 20 stycznia na miesiac przed porodem
A ja mam pytanko co do staników do karmienia? Bo nie zakupiłam jeszcze i się zastanawiam czy lepiej kupić z fiszbinami czy bez? Bo wydaje mi się, ze te z fiszbinami lepiej podtrzymują biust, ale z 2 strony, słyszałam, ze trzeba w nich spać, więc lepsze byłyby bez. Sama już nie wiem... A Wy jakie macie? I jeszcze jedno obawiam się, ze po nawale piersi będą jeszcze wieksze i kurcze nie wiem co z rozmiarem? Jak Wy wybrnęłyście z tego problemu. Ja specjalnie nie kupowałam wcześniej, bo cycki mi cały czas rosna. Ale chyba juz nie powinny do dnia porodu?
reklama
Ja wczoraj kupilam dwa normalne do karmienia i jeden z fiszbinami...a co do rozmiaru to te miseczki sa dosyc elastyczne wiec jak biust jeszcze usrośnie to powinny byc dobre...natomiast po biustem to maja zakladki jak tam sie zrobi za ciano to mozna poluzowac...ja kupiłam takie ze teraz mam na najcisniejsza zapiete i w razie co poluzuje...
ja przed ciaza mialam rozmiar 75B lub 70B róznie..piersi mi za duzo nie urosly ale stanik teraz kupiłam 75C....babka w sklepie tez mi doradzila....bo tez nie do konca wiedzialam jaki kupic...dlatego wolalam jechac i kupic u czlowieka niz przez allegro;-)
ja przed ciaza mialam rozmiar 75B lub 70B róznie..piersi mi za duzo nie urosly ale stanik teraz kupiłam 75C....babka w sklepie tez mi doradzila....bo tez nie do konca wiedzialam jaki kupic...dlatego wolalam jechac i kupic u czlowieka niz przez allegro;-)
Podziel się: