iwi10
Fanka BB :)
Ja w następnym tygodniu już się pakuje i wtedy będę czuła strach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a biust z niej nie ucieka?? bo slyszlama ze z tych bez guziczkow moze uciekac....koszula super bardzo ladna i tez bym chetnie zamowila bo jeszcze wlasnie koszul nie mam. A powiedzcie ja mam 160 cm to dokąd ona mi bedzie siegac?? bo na zdjeciach ta modelka chyba jest wysoka??Przed chwilą i ja dostałam - również polecam, a Tobie Tonia, jeszcze raz dziękuję!!!
Ewcia - ja też mam termin na koniec stycznia i nie mam naszykowanej torby, kupionego wózka, rozłożonego łóżeczka i nawet popranych ubranek.. ale powoli będę się za to brać - też mi się wydaje, że my to spokojnie do połowy stycznia mamy czas
napewno piersi nie wyjdą na widoki publiczne, ja mam 164 i sięga mi ona do kolan a może ciut za kolano ( rozmiar mam L/XL). A materiał pierwsza klasa, warto wydać te 29zł. Ja zamawiałam kurierem i czekałam tydzień więc warto zamówić już teraz by zdążyła dojśćDziewczyny a biust z niej nie ucieka?? bo slyszlama ze z tych bez guziczkow moze uciekac....koszula super bardzo ladna i tez bym chetnie zamowila bo jeszcze wlasnie koszul nie mam. A powiedzcie ja mam 160 cm to dokąd ona mi bedzie siegac?? bo na zdjeciach ta modelka chyba jest wysoka??