reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
mi też się wydaje ze strach taki porządny dopiero zacznie się przy pakowaniu torby, jak narazie ja jeszcze o tym nie myślę, chociaż powoli czas nagli :-) tym bardziej że jeszcze nie mam wszystkiego

Przed chwilą i ja dostałam - również polecam, a Tobie Tonia, jeszcze raz dziękuję!!!
Dziewczyny a biust z niej nie ucieka?? bo slyszlama ze z tych bez guziczkow moze uciekac....koszula super bardzo ladna i tez bym chetnie zamowila bo jeszcze wlasnie koszul nie mam. A powiedzcie ja mam 160 cm to dokąd ona mi bedzie siegac?? bo na zdjeciach ta modelka chyba jest wysoka??

Ewcia - ja też mam termin na koniec stycznia i nie mam naszykowanej torby, kupionego wózka, rozłożonego łóżeczka i nawet popranych ubranek.. ale powoli będę się za to brać - też mi się wydaje, że my to spokojnie do połowy stycznia mamy czas:-D

Ja łóżeczko dopiero w święta bedę składać:) a termin na 1.01 no chyba że michasia wyskoczy wcześniej to tatuś będzie składał sam hehe

Dziewczyny a biust z niej nie ucieka?? bo slyszlama ze z tych bez guziczkow moze uciekac....koszula super bardzo ladna i tez bym chetnie zamowila bo jeszcze wlasnie koszul nie mam. A powiedzcie ja mam 160 cm to dokąd ona mi bedzie siegac?? bo na zdjeciach ta modelka chyba jest wysoka??
napewno piersi nie wyjdą na widoki publiczne, ja mam 164 i sięga mi ona do kolan a może ciut za kolano ( rozmiar mam L/XL). A materiał pierwsza klasa, warto wydać te 29zł. Ja zamawiałam kurierem i czekałam tydzień więc warto zamówić już teraz by zdążyła dojść

hehe ja już mam wprawdzie wszystko ale jeszcze sie nie miałam zamiaru pakować bo termin mam z usg 3d tak samo jak z OM czyli 18 stycznia, ale zmibilizowałyscie mnie i dzis wyjmę z szafy od rodziców torbe bo trzeba ją będzie przeprać.

Dziewczyny mam pytanie bo już zgłupiałam. Wczoraj byłam w sklepie i chciałam kupić kosmetyki dla małej ale wszędzie było od 1 mc życia. i moje pytanie co potrzebuję na ten pierwszy miesiąc?? Bo już sama nie wiem?? Jakie kremy, oliwi, co do kąpieli itd. Jedyne co wiem to pieluszki i chusteczki, a reszta??

wiesz co pytalam sie w aptece i Pani powiedziala ze od 1 mca zycia tzn od 1 dnia- rozne firmy róznie piszą.. generalnie 1 dzien zycia to zaczyna sie pierwszy mc zycia..

dlatego ja na pierwszy miesiąc do kąpania mam Oilatum, bo sama zgłupiałam z tymi oznaczeniami na produktach. A po miesiącu lecimy z Nivea :-)

reklama
Do góry