reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki beta HCG

reklama
Mary - 8 tydzień od ostatniej miesiączki to 6 tydzień ciąży. Po Około 2 tyg od pierwszego dnia miesiączki jest owulacja, więc się odejmuję a nie dodaje :)

Kamila 8 tygodni od ostatniej miesiączki.

Dla rozjaśnienia ostatnia miesiączkę miałam 28.07.

EDYCJA; Wybaczcie dziewczyny teraz już wiem, wprowadziłam was w błąd. Miałam napisać od ostatniej a nie spodziewanej. Ostatnio jakąś nierozgarnieta jestem... A

Ostatnia edycja:
Mary - 8 tydzień od ostatniej miesiączki to 6 tydzień ciąży. Po Około 2 tyg od pierwszego dnia miesiączki jest owulacja, więc się odejmuję a nie dodaje :)

EDYCJA; Wybaczcie dziewczyny teraz już wiem, wprowadziłam was w błąd. Miałam napisać od ostatniej a nie spodziewanej. Ostatnio jakąś nierozgarnieta jestem... A
W poprzednim poście napisałaś od "spodziewanej" miesiączki, dlatego dodałam 2 tygodnie. Ale i tak nie masz racji, bo lekarze liczą ciążę od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a nie od owulacji ;)

Ale nie liczy sie od owu tylko od pierwszego dnia ostatniego okresu [emoji57]
W poprzednim poście napisałaś od "spodziewanej" miesiączki, dlatego dodałam 2 tygodnie. Ale i tak nie masz racji, bo lekarze liczą ciążę od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a nie od owulacji ;)
Ooo dokładnie [emoji57]

Tak tak właśnie zauważyłam własny post i edytowana ten który napisałam przed chwilką. Nie wiem jakim cudem tak napisałam. A to wiem że ogólnie ciążę liczy się od ostatniej miesiączki, dlatego wychodzi mi wizyta na 8 tydzień ciąży. A z tym 6 tygodniem ciąży to chodzi mi o to że to jest faktyczny wiek ciążowy, bo pierwsze dwa tygodnie ciąży jeszcze nie ma :) Wyszło zamieszanie przez moją nieuwagę i jedno słowo hehe

reklama
Do góry