reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Badanie Beta

Przecież beta spadła... Nie ma tu ciąży, którą można podtrzymać. Poronienie się zaczęło, stąd te upławy czerwone/brązowe. Duphaston tylko to hamuje bez sensu. Powinnaś odstawić duphaston. 🤷 Dziwna lekarka...
Właśnie mam wrażenie że duphaston wszystko hamuje …. Że czuję że chce mi się zacząć krwawienie a nie może …

reklama
Ja bym nie brała duphastpnu, wygląda na Biochem, też to przeszłam miesiąc temu, przykro mi
Również Ci współczuję, w październiku również to przechodziłam ale na jeszcze wcześniejszym etapie , wydaje mi się że przy takim spadku bety cud się nie stanie

N
Również Ci współczuję, w październiku również to przechodziłam ale na jeszcze wcześniejszym etapie , wydaje mi się że przy takim spadku bety cud się nie stanie
No na moje nie ma sensu go brać, niech się oczyści i nowy cykl to nowa szansa, jakkolwiek brutalnie to brzmi

Do góry