reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie Beta

Test z dzisiaj z godzin po południowych po 14, dodam że staramy się z mężem od 3 lat o ciąże i to pierwsza sytuacja gdzie testy pokazują dwie kreski ….
No tu jest wyraźna kreska, definitywnie test pozytywny.
Może ta beta 3 to jakaś pomyłka... No nie mogą wyjść takie kreski przy tak niskiej becie. :)

reklama

Załączniki

• IMG_6242.jpeg
    IMG_6242.jpeg
    211,6 KB · Wyświetleń: 71
Mam wyniki z dziś ….
Reasumując. W czwartek beta była 3, a dziś w poniedziałek jest 12, tak?
Kurcze, taki trochę niski przyrost na tym etapie moim zdaniem. 🤔 No i dziwaczne, że przy takiej becie wychodziły testy pozytywne...
Ja bym w środę zrobiła jeszcze po 48h, żeby zobaczyć, jak to wygląda. I koniecznie po 48h, bo inaczej średnio ma sens sprawdzanie przyrostu.
Dla mnie sytuacja podejrzana i kurcze, ja bym się trochę cp bała. Ale naprawdę nie chce straszyć. Koniecznie bym w środę powtórzyła betę.

reklama
Reasumując. W czwartek beta była 3, a dziś w poniedziałek jest 12, tak?
Kurcze, taki trochę niski przyrost na tym etapie moim zdaniem. 🤔 No i dziwaczne, że przy takiej becie wychodziły testy pozytywne...
Ja bym w środę zrobiła jeszcze po 48h, żeby zobaczyć, jak to wygląda. I koniecznie po 48h, bo inaczej średnio ma sens sprawdzanie przyrostu.
Dla mnie sytuacja podejrzana i kurcze, ja bym się trochę cp bała. Ale naprawdę nie chce straszyć. Koniecznie bym w środę powtórzyła betę.
Zgadzam się

Do góry