@nataliammm1993 Wynik jest poniżej normy. Duże znaczenie będzie miała tu jeszcze ilość plemników, której nie widać na tym wyniku. Na pewno warto zainwestować w jakieś suplementy dla męża.
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Wyniki są słabe.Witam co sądzicie o takich wynikach?Zobacz załącznik 1005351Zobacz załącznik 1005350 Proszę o odpowiedź
Mała żywotność, tylko 33%, do tego kiepski ruch bo na poziomie 30%.
Zastanawia mnie ilość, bo w mln/ml macie 15,15 a całkowita ilość macie 18,18 mln, albo coś tu nie gra, albo ja nie rozumiem. Co nie zmienia faktu ze ilość jest słabiutka.
Koniecznie z wynikami do urologa lub androloga, zróbcie tez usg jader aby wykluczyć żylaki i posiew nasienia, może są bakterie.
nataliammm1993
Początkująca w BB
Polecacie jakieś dobre suplementy?
U
użytkownik 188556
Gość
Profertil, FertilMen Plus, SupraMen, Acertin, ja dodatkowo dawalam jeszcze Kwasy Omega3, Wit D, A, E, C, Cynk, Selen.Polecacie jakieś dobre suplementy?
nataliammm1993
Początkująca w BB
Byliśmy u androloga co mnie zdziwiło ponieważ powiedział że wyniki nie są aż tak źle i uważa że nie powinno być problemu z naturalną ciąża... Chociaż wydaje mi się że wyniki są bardzo słabiutkie. W dodatku są te żylaki na jądrach i też powiedział że to nie takie źle ... Nie wiem co myśleć
U
użytkownik 188556
Gość
Bo te wyniki nie sa jakieś straszne tragiczne, ale super dobre tez nie są. Dlatego warto wdrożyć suplementację.
Moj maz mial zylaki, jak masz pytania to pytaj
Moj maz mial zylaki, jak masz pytania to pytaj
Byliśmy u androloga co mnie zdziwiło ponieważ powiedział że wyniki nie są aż tak źle i uważa że nie powinno być problemu z naturalną ciąża... Chociaż wydaje mi się że wyniki są bardzo słabiutkie. W dodatku są te żylaki na jądrach i też powiedział że to nie takie źle ... Nie wiem co myśleć
Sylwcia35
Fanka BB :)
Może skonsultuj z innym lekarzem? Mój mąż ma trochę gorsze wyniki i czekam n a kolejna konsultacje. Ciekawe który to lekarz [emoji848]Byliśmy u androloga co mnie zdziwiło ponieważ powiedział że wyniki nie są aż tak źle i uważa że nie powinno być problemu z naturalną ciąża... Chociaż wydaje mi się że wyniki są bardzo słabiutkie. W dodatku są te żylaki na jądrach i też powiedział że to nie takie źle ... Nie wiem co myśleć
nataliammm1993
Początkująca w BB
Rozumiem że macie dziecko tak? Długo się staraliscie? I co zrobiliście z tymi żylakami?
U
użytkownik 188556
Gość
Jakie macie te żylaki? Z tego co pamietam to moj mąż mial 3,4 mm i miał na nie operację.
Czasami lekarze mówią że nie ma potrzeby operowac żylaków, co lekarz to inna opinia.
Czasami lekarze mówią że nie ma potrzeby operowac żylaków, co lekarz to inna opinia.
Rozumiem że macie dziecko tak? Długo się staraliscie? I co zrobiliście z tymi żylakami?
reklama
nataliammm1993
Początkująca w BB
To mamy podobne 3.2 mm